Închide meniul

Victor Becali, reacţie categorică despre George Puşcaş, înainte de România – Kosovo: „Să îl facem titular pe viaţă!”

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2023, 16:43

Reclamă
Victor Becali, reacţie categorică despre George Puşcaş, înainte de România – Kosovo: „Să îl facem titular pe viaţă!

Transferul lui George Pușcaș a intrat în impas

George Puşcaş, în timpul unui meci/ Profimedia

Victor Becali a oferit o reacţie categorică despre George Puşcaş, înaintea duelului dintre România şi Kosovo. Impresarul a declarat că atacantul celor de la Genoa ar trebui titularizat pe viaţă la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România şi Kosovo se vor duela în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” ţintesc victoria, după remiza cu Israel, scor 1-1.

Victor Becali, reacţie categorică despre George Puşcaş, înainte de România – Kosovo

Victor Becali este de părere că Edi Iordănescu este bulversat după prestaţia României din duelul cu Israel. Acesta a declarat că „tricolorii” au făcut un meci modest, motiv pentru care selecţionerul este nedumerit în privinţa primului 11, pentru partida cu Kosovo.

În acest context, Victor Becali a declarat că George Puşcaş ar trebui să fie titular pe viaţă la echipa naţională. De altfel, fanatik.ro a anunţat că atacantul celor de la Genoa ar urma să înceapă încă din primul minut duelul cu Kosovo.

De asemenea, Victor Becali a mai declarat că România nu este favorită în partida cu Kosovo, şi susţine că „tricolorii” au ajuns să nu mai fie favoriţi în niciun duel.

Reclamă

Eu zic pe George Pușcaș să îl facem titular pe viață. Să începem echipa națională cu George Pușcaș și să fie titular pe viață. Știți care e problema? După ce s-a întâmplat cu Israel, orice antrenor ar fi bulversat.

Nu știi ce să faci. Nu e simplu. Nici nu ne apărăm, nici nu atacăm, nici noi nu știm ce facem Și Edi, antrenorul, e dezamăgit de ceea ce se întâmplă. E bulversat. Ne lipsesc multe, e greu.

Ne lipsesc jucători de calitate și cu personalitate. S-a dovedit că nu avem personalitate, la meciul cu Israel. AU cam făcut ce au vrut cu noi. Norocul ne-a ținut așa, să nu pierdem meciul. Ne lipsesc multe lucruri, e greu să le poți enumera pe toate pentru că sunt multe care ne lipsesc.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu cred că suntem favoriți. Eu cred că noi nu mai suntem favoriți cu nimeni. Cu nicio echipă nu mai suntem favoriți. Au jucători, e o echipă mai agresivă, noi și la ei am avut noroc. Nu poți să mergi mereu la noroc, trebuie să jucăm fotbal.

Eu nu am o problemă cu George Pușcaș, dar văd la televizor foștii mari fotbaliști. Pușcaș nu prea joacă acolo la ei, ei vor să îl vândă. Dacă vrei talie, îl aducem pe luptătorul Ghiță și pe Moroșanu. Nu ne luptăm, jucăm fotbal”, a declarat Victor Becali, conform fanatik.ro.

George Puşcaş, ironizat după România – Israel 1-1

George Puşcaş a fost ironizat după România – Israel 1-1 pentru look-ul său. Puşcaş a intrat pe teren în a doua repriză şi a atras atenţie prin look-ul său cu părul împletit în codiţe. Puşcaş a avut o ocazie uriaşă de a marca şi vrea să nu mai rateze nicio şansă în România – Kosovo.

Sorin Cîrţu nu a avut milă de atacantul naţionalei României, pe care l-a comparat cu Elton John.

„Nu mă bag în modul în care arată jucătorii, cum se îmbracă, ce tatuaje şi freze îşi fac. A mai apărut o dată cu ochelarii ăia, zici că e Elton John. Mă aşteptam să aibă şi un microfon, să cânte ceva.. Nu asta este neapărat problema, cum arată. Dar eu sunt interesat de ceea ce arată pe teren. Arată pe teren că eşti fotbalist, că ai calităţi”, a spus Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și