Închide meniul

„Gică Hagi a fost unul dintre călăi!” Ce au scris columbienii înaintea meciului cu România (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2024, 10:08

Reclamă
„Gică Hagi a fost unul dintre călăi! Ce au scris columbienii înaintea meciului cu România (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)

Ce au scris columbienii înaintea meciului cu România

Gică Hagi a înscris un gol fabulos împotriva Columbieni, la Mondialul din 1994 / Colaj Profimediaimages

Ce au scris columbienii înaintea meciului de senzaţie cu România, care va avea loc la Madrid, marţi, de la ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Aceştia nu au uitat de eşecurile suferite în faţa tricolorilor la două ediţii de Campionat Mondial. Gică Hagi înscria un gol fabulos în 1994.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la El Colombiano au făcut avancronica amicalului cu trupa lui Edi Iordănescu şi au amintit de eşecurile suferite în faţa tricolorilor. Neînvinşi de 20 de meciuri, jucătorii din naţionala Columbiei au fost avertizaţi înaintea confruntării de la Madrid.

Ce au scris columbienii înaintea meciului cu România (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)

România este o echipă care stârneşte amintiri neplăcute pentru fotbalul din ţara noastră. În cele trei meciuri de până acum, avem un palmares de două înfrângeri la Cupa Mondială şi o remiză într-un joc de pregătire.

Primul eşec a avut loc la debutul Columbiei la Cupa Mondială din 1994. Pe stadionu Rose Bowl din Pasadena, echipa antrenată de Francisco Maturana a început cel mai mare coşmar din istoria fotbalului Columbiei, care a dus şi la uciderea fundaşului central Andres Escobar. Naţionala Noastră a pierdut şi cu 1-2 în faţa SUA şi nu a trecut de faza grupelor.

La următorul Mondial, Franţa 1998, Columbia a trebuit să debuteze împotriva României, la care căitan era Gică Hagi, unul dintre ‘călăii’ din Statele Unite. Şi a pierdut din nou în faţa acestui adversar, cu 0-1.

Reclamă

Al treilea duel între români şi columbieni a fost pe 27 mai 2006, un amical la Chicago. Scorul atunci a fost de 0-0„, a amintit elcolombiano.com.

Reacţia lui Gică Hagi, înainte de amicalul de senzaţie Columbia – România

Gică Hagi a anunţat că va fi în tribunele stadionului din Madrid, la amicalul de senzaţie Columbia – România. „Regele” are amintiri extraordinare în faţa naţionalei din America de Sud.

În urmă cu 30 de ani, Gică Hagi înscria un gol fabulos în poarta Columbiei, la Campionatul Mondial. Liderul Generaţiei de Aur a reuşit o execuţie memorabilă, cu care l-a învins pe Oscar Cordoba. A fost unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

La trei decenii distanţă, Gică Hagi va avea un alt motiv de bucurie. În tricoul României poate juca fiul său, Ianis Hagi, care este în lotul lui Edi Iordănescu. Tricolorii intră pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru EURO 2024.

(Reporter: Poate vreun tricolor să mai dea un astfel de gol?) Sunt alte timpuri, alt meci. E meci în Spania. O să fie frumos, băieţii merită încă o dată felicitările noastre pentru că au reuşit să meargă la EURO şi acest lucru e foarte bun. Meciurile acestea trebuie tratate serios.

Sunt două meciuri de verificare, în care trebuie să fii serios, să le tratezi foarte bine şi bineînţeles să ai o evoluţie foarte bună pentru că sunt meciuri internaţionale.

Bineînţeles, bineînţeles (n.r. dacă merge la Madrid?)„, a declarat Gică Hagi.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și