Închide meniul

„Poate vreun tricolor să mai dea un astfel de gol?” Reacţia lui Gică Hagi, înainte de amicalul de senzaţie Columbia – România

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2024, 18:39

Reclamă
„Poate vreun tricolor să mai dea un astfel de gol? Reacţia lui Gică Hagi, înainte de amicalul de senzaţie Columbia – România

Reacţia lui Gică Hagi, înainte de amicalul de senzaţie Columbia - România

Gică Hagi a înscris, în poarta Columbiei, unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria naţionalei României / Colaj AS.ro/Profimediaimages

Gică Hagi a anunţat că va fi în tribunele stadionului din Madrid, la amicalul de senzaţie Columbia – România, de pe 26 martie, care va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Regele” are amintiri extraordinare în faţa naţionalei din America de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 30 de ani, Gică Hagi înscria un gol fabulos în poarta Columbiei, la Campionatul Mondial. Liderul Generaţiei de Aur a reuşit o execuţie memorabilă, cu care l-a învins pe Oscar Cordoba. A fost unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria naţionalei României.

Gică Hagi va fi prezent la amicalul de senzaţie Columbia – România

La trei decenii distanţă, Gică Hagi va avea un alt motiv de bucurie. În tricoul României poate juca fiul său, Ianis Hagi, care este în lotul lui Edi Iordănescu. Tricolorii intră pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru EURO 2024.

(Reporter: Poate vreun tricolor să mai dea un astfel de gol?) Sunt alte timpuri, alt meci. E meci în Spania. O să fie frumos, băieţii merită încă o dată felicitările noastre pentru că au reuşit să meargă la EURO şi acest lucru e foarte bun. Meciurile acestea trebuie tratate serios.

Sunt două meciuri de verificare, în care trebuie să fii serios, să le tratezi foarte bine şi bineînţeles să ai o evoluţie foarte bună pentru că sunt meciuri internaţionale.

Reclamă

Bineînţeles, bineînţeles (n.r. dacă merge la Madrid?)„, a declarat Gică Hagi.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE GICĂ HAGI CONTRA COLUMBIEI!

Columbia – România e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Meciul Columbia – România, programat marţi, 26 martie 2024, se va vedea exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Meciul se va disputa la Madrid, pe stadionul Cívitas Metropolitano. E de aşteptat ca românii din Spania să susţină frenetic naţionala.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de meciul împotriva Columbiei, „tricolorii” vor disputa primul meci de după România – Elveţia 1-0 împotriva Irlandei de Nord, vinerea aceasta, de la 21:45.

Oscar Cordoba îl visează şi acum pe Gică Hagi

Cordoba dă vina şi pe faptul că sud-americanii nu au fost informaţi despre valoarea tricolorilor. Totuşi, acesta laudă felul incredibil în care „Regele” a lovit mingea.

Am avut multe aşteptări de la acel meci cu România, dar prea puţine informaţii despre adversari. Un jurnalist m-a întrebat dacă ştiam cine este Hagi. Mi-au dat un carnet cu informaţii despre români. Ştiam că loveşte mingea puternic, dar nu şi felul în care o loveşte.

Am văzut un videoclip, prost înregistrat, lovea mingea de pretutindeni. Când a trimis acel şut, mingea s-a înălţat, apoi a coborât. Nici în ziua de azi nu ştiu cum a tras„, a spus fostul portar, pentru El Intransigente.

În Statele Unite, Generaţia de Aur a obţinut cea mai mare peformanţă a României la un Mondial. A ajuns în faza sferturilor de finală, unde a pierdut dramatic, la penalty-uri, în faţa Suediei.

Gică Hagi a fost unul dintre cei mai buni oameni ai turneului. El a marcat trei goluri, câte unul cu Columbia (3-1), Elveţia (1-4) şi Argentina (3-2).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și