Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit după scandalul dintre jucătorii „Generaţiei de Aur”: „Vorbiţi cu liderul Generaţiei, nu vorbiţi cu oricine. Îi voi respecta pe viaţă”

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 16:21

Gică Hagi a răbufnit după scandalul dintre jucătorii „Generaţiei de Aur: „Vorbiţi cu liderul Generaţiei, nu vorbiţi cu oricine. Îi voi respecta pe viaţă

Gică Hagi a răbufnit după FCSB - Farul 2-0

Hepta

  • Gică Hagi a refuzat echipa naţională
  • Florin Prunea l-a jignit pe Ilie Dumitrescu

„Am văzut comentarii, am făcut extraordinar de bine că nu am acceptat propunerea. Preşedintele a dorit să preiau echipa naţională. Nu am vrut să fac nicio concesie, a fost destul de clar. Nu am fost ofertat de 3 ori, a mai fost o discuţie mică. S-a discutat vag o dată, înainte de Cosmin Contra. Am şi zis, s-a discutat, fără să se ducă atât de departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci am spus acelaşi lucru pe care l-am spus şi acum. A insistat preşedintele să sunăm avocaţii. Am zis că nu se poate. Am spus că sunt un tip care nu aduce confuzie. Îmi doresc să antrenez o echipă naţională, dar nu pot să fac asta dacă nu îmi vând acţiunile. Nu se poate. Am onorat invitaţia unui preşedinte, dar v-aţi dus prea departe cu comentariile.

Gică Hagi a răbufnit după scandalul din jurul Generaţiei de Aur: „Vorbiţi cu liderul Generaţiei, nu vorbiţi cu oricine”

Trebuie să mă ascultaţi ce zic eu, contează doar ce spune unul sau altul. Nu e legat de mine ce a zis Prunea. Trebuie să ţineţi cont de ce am zis eu, lucrurile sunt simple: nu pot să fiu antrenorul naţionalei, chiar dacă îmi doresc. Nu a trecut o zi, ce văd e incredibil. Gică e cumnatul meu, dar deciziile în viaţa mea le iau eu. Vorbiţi cu liderul Generaţiei, nu vorbiţi cu oricine. Am destulă personalitate să vorbiţi cu mine.

Reclamă

Burleanu m-a dorit foarte mult, nu am lăsat cale de înterpretări. Nu există rupturi, există opinii. Fiecare jucător are personalitate şi eu respect părerea oricărui coleg. Îi voi respecta pe viaţă, nu toţi trebuie să gândească la fel ca mine. Eu am părerea mea. Fiecare ia deciziile pentru el. Văd că nu ţineţi cont de ce spune persoana care a fost în faţă. Ce a spus subsemnatul contează cel mai mult. Toată ziua mi-aduceţi aminte ce a spus Florin despre Dumitrescu.

Concret, m-am întâlnit cu preşedintele. Fiecare poate spune ce doreşte, fiecare din generaţia noastră are personalitate. Am vrut să mă întâlnesc cu el. Patru ore, am discutat despre fotbal, despre ce îşi doreşte. I-am spus că România are antrenori foarte buni. E generaţia care a crescut în anii 80-90. Sunt jucători buni, de perspectivă. Nu i-am dat nume de antrenori. Nu voi face asta niciodată. Eu mi-am zis părerea şi de faţă cu dânsul. Obiectivul cel mare este de a face o echipă mare”, a spus Hagi, la Digi Sport.

Reclamă
Citește și:

Florin Prunea – Ilie Dumitrescu, scandal fără precedent între jucătorii Generaţiei de Aur

Cel mai dur atac apărut după refuzul lui Gică Hagi de a prelua echipa naţională i-a aparţinut lui Florin Prunea, care l-a jignit pe Ilie Dumitrescu, în direct la TV.

„L-aş ruga pe Ilie să nu mai vorbescă în numele „Generaţiei de Aur”. Te-am cunoscut altfel. Manevrele lui Burleanu nu te caracterizează. La Didi Prodan la înmormântare, Gică Popescu a citit o scrisoare. „O să-ţi ducem visul mai departe!”. Să nu mai vorbească în numele Generaţiei de Aur.

Eu nu ştiu ce interese ai tu. Ce ai făcut în seara asta nu se face şi nu face nimeni. Răzvan Burleanu ar fi rezolvat problema cu „Generaţia de Aur”, vorbeşte în numele tău. Nu sunteţi doar voi, Petrescu, Hagi şi Dumitrescu. Mai suntem şi alţii. Să îţi fie ruşine”, a tunat Prunea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie