Închide meniul

Atac fără precedent la adresa lui Ilie Dumitrescu. Florin Prunea l-a făcut praf. „Să îţi fie ruşine! Te-am cunoscut altfel”. Dialog incredibil în direct la TV

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 20:37

Atac fără precedent la adresa lui Ilie Dumitrescu. Florin Prunea l-a făcut praf. „Să îţi fie ruşine! Te-am cunoscut altfel. Dialog incredibil în direct la TV

Atac fără precedent la adresa lui Ilie Dumitrescu

Hepta

Prunea a intervenit în timpul emisiunii Digi Sport Special, în studio aflându-se Ilie Dumitrescu. „Nu sunteţi doar voi, Petrescu, Hagi şi Dumitrescu. Mai suntem şi alţii. Să îţi fie ruşine!”, a fost atacul lui Prunea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea – Ilie Dumitrescu, scandal fără precedent între jucătorii Generaţiei de Aur

„L-aş ruga pe Ilie să nu mai vorbescă în numele „Generaţiei de Aur”. Te-am cunoscut altfel. Manevrele lui Burleanu nu te caracterizează. La Didi Prodan la înmormântare, Gică Popescu a citit o scrisoare. „O să-ţi ducem visul mai departe!”. Să nu mai vorbească în numele Generaţiei de Aur.

Eu nu ştiu ce interese ai tu. Ce ai făcut în seara asta nu se face şi nu face nimeni. Răzvan Burleanu ar fi rezolvat problema cu „Generaţia de Aur”, vorbeşte în numele tău. Nu sunteţi doar voi, Petrescu, Hagi şi Dumitrescu. Mai suntem şi alţii. Să îţi fie ruşine”, a tunat Prunea.

Răspunsul lui Ilie Dumitrescu pentru Florin Prunea

Ilie Dumitrescu a preferat să dea o replică liniştită şi argumentată şi a dezvăluit faptul că Răzvan Burleanu i-a oferit un post în Federaţia Română de Fotbal, pe care acesta l-a refuzat. Asta după ce echipa din care a făcut parte a pierdut alegerile.

„O să mă vezi tot aici şi peste cinci ani. Eu nu intru în dialog cu tine că e din-ăla ieftin. După ce am pierdut alegerile în faţa lui Burleanu, eu am avut o ofertă să ocup orice post în echipa lui Burleanu şi eu am refuzat. I-am spus că fac parte din altă echipă, vă poate confirma şi el”, a venit răspunsul lui Ilie Dumitrescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și