Închide meniul

„Încă mai e loc să rămână!” Tricolorii fac front comun pentru Mirel Rădoi. Anunț categoric despre viitorul echipei naționale. „Nu ne-am luat la revedere de el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2021, 8:01

„Încă mai e loc să rămână! Tricolorii fac front comun pentru Mirel Rădoi. Anunț categoric despre viitorul echipei naționale. „Nu ne-am luat la revedere de el!

Tricolorii fac front comun pentru Mirel Rădoi

Profimediaimages

Cei doi fotbaliști de la CFR Cluj speră până în ultima clipă că Mirel Rădoi va ramâne la cârma României. Tricolorii au purtat mai multe discuții cu selecționerul și așteaptă cu sufletul la gură decizia finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea și Andrei Burcă fac front comun pentru Mirel Rădoi

„S-a oficializat despărțirea? S-a discutat în vestiar și după, la hotel, am încercat să vorbim cu dânsul, cu conducerea. Știu că mai are contract până pe 30 noiembrie. Sper să se poarte negocieri și încă mai e loc să rămână selecționerul României”, a spus Andrei Burcă.

Mirel Rădoi a anunțat încă din luna octombrie, cu surle și trâmbițe, că va părăsi echipa națională. Între timp, România a ratat prezența la barajul pentru CM 2022, terminând pe locul al treilea într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Citește și:

Mirel Rădoi, susținut de jucători la echipa națională

În ciuda faptului că obiectivul a fost ratat, tricolorii nu și-au luat adio de la Mirel Rădoi.

„Nu mi-am luat la revedere de la Mirel Rădoi, eu am foarte multă stimă pentru el. M-a ajutat cu foarte multe sfaturi. Mi-aș dori să continue”, a spus și Cristi Manea.

Reclamă

Mirel Rădoi este selecționerul României din noiembrie 2019, când a fost promovat de la naționala de tineret. Rădoi i-a dus pe tricolorii U21 până în semifinalele Euro 2019, câștigând o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

20 de meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României, dintre care 8 victorii, 4 remize și 8 înfrângeri. 1,33 este media de puncte obținute de România cu Rădoi la conducere.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și