Închide meniul

Gică Hagi, dezvăluiri despre Ianis Hagi, după 12 luni de chin. Ce a făcut „Prinţul” imediat după golul decisiv cu Israel

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2023, 8:58

Reclamă
Gică Hagi, dezvăluiri despre Ianis Hagi, după 12 luni de chin. Ce a făcut „Prinţul imediat după golul decisiv cu Israel

Gică Hagi, dezvăluiri despre Ianis Hagi, după 12 luni de chin

Gică Hagi, în timpul unui meci - Profimedia Images

Gică Hagi a făcut dezvăluiri despre situaţia grea prin care a trecut Ianis Hagi, în cele 12 luni în care nu a jucat după teribila accidentare. „Regele” a spus şi că Ianis a pus mâna pe telefon şi l-a sunat imediat după meciul cu Israel, în care a marcat golul de 2-1, care ne-a securizat prezenţa la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu mă bucur de Ianis pentru că a trecut printr-un an foarte greu. Să revii după 12 luni de accidentări…A muncit foarte mult. Cred că e pe drumul cel bun.

Gică Hagi, dezvăluiri despre Ianis Hagi, după 12 luni de chin

Din punct de vedere fizic arată bine şi suntem bucuroşi că este pe teren. Asta ne dorim, să fie sănătos. Apoi, ştim despre ce e capabil să facă. Uneori îi iese, alteori mai puţin. E un jucător pe care îl cunoaştem.

M-a sunat el. Era visul lor. De mici au visat să ajungă acolo. A fost o provocare pentru toată lumea. S-a văzut de la televizor. La fiecare meci, echipa naţională a arătat că e un grup, că sunt fericiţi, că au un entuziasm mai mare, aleargă toţi la fiecare gol marcat.

Se gândeau numai la această calificare. A fost o presiune enormă pentru ei şi bravo lor. Eu sunt fericit că-mi fac un concediu în Germania, la vară”, a spus Hagi, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale

Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale după ce a marcat golul care i-a asigurat României calificarea la EURO 2024. Fiul „Regelui” Gică Hagi a avut o nouă reacţie impresionantă după victoria obţinută, împotriva Israelului, în Ungaria.

Mijlocaşul de 25 de ani al tricolorilor le-a transmis fanilor că îi aşteaptă în tribunele Arenei Naţionale, ca să sărbătorească împreună cu ei marea performanţă. Va fi o atmosferă de senzaţie la meciul România – Elveţia, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Am visat momentul ăsta de când am dat prima oară cu piciorul într-o minge. Am știut că, dacă voi ajunge fotbalist, cea mai mare mândrie ar fi să îmbrac tricoul naționalei, iar cea mai mare bucurie – să reprezint România la un turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

Acum 5 ani am primit această responsabilitate și am îmbrăcat tricoul României pentru prima dată, iar astăzi sunt calificat cu echipa națională la Campionatul European. Realitatea bate visul.

Le mulțumim celor care au crezut în noi și generațiilor anterioare care ne-au arătat drumul spre astfel de performanțe. Ne întâlnim marți pe Arena Națională, apoi ne vedem în Germania. Mergem la Euro, România!„, a fost mesajul postat de Ianis Hagi pe reţelele sociale.

România, a șasea calificare la EURO

România a mai fost prezentă la cinci turnee finale europene, în 1984, 1996, 2000, 2008 și 2016, dar nu se poate lăuda cu performanțe notabile, cea mai mare fiind sfertul de finală din 2000 cu Italia (0-2).

Atunci am obținut și singura noastră victorie, 3-2 cu Anglia, care ne-a adus o calificare dramatică, dintr-o adevărată grupă a ”morții”, din care au mai făcut parte Portugalia și Germania. România și Portugalia au trecut atunci mai departe.

Ultima prezență a tricolorilor la EURO a fost în 2016, atunci când am obținut doar un egal, 1-1, cu Elveția. Ai noștri ar fi putut ieși din grupe, dacă ar fi învins Albania, la Lyon, în ultimul meci. Nu a fost cazul, jucătorii României fiind învinși după golul lui Armando Sadiku.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și