Închide meniul

Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale: „Am visat la momentul ăsta. E cea mai mare mândrie!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2023, 19:14

Reclamă
Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale: „Am visat la momentul ăsta. E cea mai mare mândrie!

Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale

Ianis Hagi, alături de întreaga familie / Instagram

Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale după ce a marcat golul care i-a asigurat României calificarea la EURO 2024. Fiul „Regelui” Gică Hagi a avut o nouă reacţie impresionantă după victoria obţinută, împotriva Israelului, în Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 25 de ani al tricolorilor le-a transmis fanilor că îi aşteaptă în tribunele Arenei Naţionale, ca să sărbătorească împreună cu ei marea performanţă. Va fi o atmosferă de senzaţie la meciul România – Elveţia, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ianis Hagi este în extaz şi trece prin momente speciale

Ianis a ţinut să sublinieze că nu simte o mândrie mai mare decât cea de a juca sub tricolor.

Am visat momentul ăsta de când am dat prima oară cu piciorul într-o minge. Am știut că, dacă voi ajunge fotbalist, cea mai mare mândrie ar fi să îmbrac tricoul naționalei, iar cea mai mare bucurie – să reprezint România la un turneu final.

Acum 5 ani am primit această responsabilitate și am îmbrăcat tricoul României pentru prima dată, iar astăzi sunt calificat cu echipa națională la Campionatul European. Realitatea bate visul.

Reclamă

Le mulțumim celor care au crezut în noi și generațiilor anterioare care ne-au arătat drumul spre astfel de performanțe. Ne întâlnim marți pe Arena Națională, apoi ne vedem în Germania. Mergem la Euro, România!„, a fost mesajul postat de Ianis Hagi pe reţelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Reclamă 4 / 0/3

Postarea lui Ianis a adunat peste 5.000 de aprecieri în primul sfert de oră.

Mesajul lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi a marcat golul victoriei cu Israel

Gică Hagi a trăit la intensitate maximă partida dintre Israel şi România, câştigată de „tricolori” cu 2-1. Ianis Hagi, fiul său, a marcat golul victoriei, iar România revine la un turneu final după o pauză de 8 ani.

Liderul Generaţiei de Aur s-a declarat extrem de fericit după calificarea la Campionatul European organizat de Germania vara viitoare şi a felicitat jucătorii şi staff-ul pentru această performanţă:

Copiii merită totul! Ei să vorbească, ei au făcut asta! Fotbaliștii României, staff-ul României… Ei merită toate felicitările, vorbiți cu ei, lăudați-i pe ei!

E momentul lor. Bravo lor! Vă mulțumesc pentru felicitările pentru Ianis. Doamne ajută! Hai, România!”, a declarat Gică Hagi, potrivit prosport.ro.

Nici Kira Hagi nu putea rata momentul în care fratele ei a fost decisiv pentru calificarea României la EURO 2024. ”Te iubesc, Ianis Hagi!”, a fost mesajul, în limba engleză, postat pe InstaStory de fiica lui Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și