Închide meniul
Foto

Gică Hagi, dezvăluiri despre momentul în care l-a luat în braţe pe Răzvan Burleanu! Ce l-a convins pe „Rege” să facă acest gest

Bogdan Stănescu Publicat: 22 noiembrie 2023, 20:24

Reclamă
Gică Hagi, dezvăluiri despre momentul în care l-a luat în braţe pe Răzvan Burleanu! Ce l-a convins pe „Rege” să facă acest gest

Gică Hagi, dezvăluiri despre momentul în care l-a luat în braţe pe Răzvan Burleanu

Gică Hagi şi Răzvan Burleanu s-au îmbrăţişat pe Arena Naţională / AntenaSport

Gică Hagi a făcut dezvăluiri despre momentul în care l-a luat în braţe pe Răzvan Burleanu. „Regele” şi şeful Federaţiei Române de Fotbal s-au întâlnit în Arena Naţională după meciul României cu Elveţia, scor 1-0, iar Hagi l-a îmbrăţişat pe Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a explicat că era normal să îl felicite pe Răzvan Burleanu pentru calificarea la EURO 2024. După meci, Hagi a fost extrem de fericit pentru „tricolori”, aceştia învingând Elveţia şi obţinând primul loc în grupa I a preliminariilor. Naţionala era deja calificată la EURO după victoria cu Israel, de la Felcsut (Ungaria).

Gică Hagi, dezvăluiri despre momentul în care l-a luat în braţe pe Răzvan Burleanu!

Am plecat, am trecut pe acolo și e normal să îi felicit. Face parte din bunul simț și din respect. Se face ceva mare, trebuie să respecți și să feliciți oamenii care au făcut calificarea.

I-am felicitat, așa cum se procedează, cu toată lumea care era acolo. Face parte din bunul simț. Din respect pentru un om care a realizat ceva. Dacă ai bun simț, așa faci. Adică, restul sunt ale voastre, că mai ziceți câte una ca să se vândă bine.

Suntem în joc cu toții, nu? E de felicitat, eu cred că orice spectator vede, cei care au contribuit la calificare, îi felicit. Spunem că suntem fericiți, dar pe cealaltă parte nu suntem fericiți? Lumea e fericită se îmbrățișează, se dau complimente”, a declarat Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Reclamă

Imagini fabuloase cu Gică Hagi şi Răzvan Burleanu! Şeful FRF, luat în braţe de „Rege” după calificarea României la EURO 2024

Au apărut imagini fabuloase cu Gică Hagi şi Răzvan Burleanu, după meciul România – Elveţia, scor 1-0, din preliminariile EURO 2024. „Regele” a fost prezent pe Arena Naţională, la confruntarea în care tricolorii au sărbătorit calificarea la turneul final de anul viitor.

La finalul partidei care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY au fost momente emoţionante. Liderul Generaţiei de Aur a purtat o discuţie cu preşedintele FRF şi Mihai Stoichiţă.

Gică Hagi nu s-a ferit şi l-a luat în braţe pe şeful fotbalului românesc. Cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore a glumit şi a zâmbit după ce naţionala nostră a obţinut calificarea la cea de-a şasea ediţie de Campionat European.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi a avut motive de bucurie. Ianis Hagi a fost marcatorul golului decisiv din victoria cu Israel, care a consfiinţit calificarea la EURO 2024. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves a intrat pe teren în minutul 64 al meciului cu Elveţiei.

Gică Hagi a fost dorit de Răzvan Burleanu pe banca naţionalei României chiar înaintea lui Edi Iordănescu. Cei doi au purtat negocieri, dar nu au ajuns la un acord.

România – Elveţia 1-0

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Elveţia a avut prima ocazie a meciului de pe Arena Naţională, la şutul lui Okafor, respins de Horaţiu Moldovan. Tricolorii au replicat prin lovitura liberă a lui Nicolae Stanciu, trimisă puţin peste poartă în minutul 34. Elevii lui Edward Iordănescu au deschis scorul în minutul 50, Stanciu a centrat în careu, Moruţan a recentrat şi Alibec a înscris. După numai trei minute Xhaka a trimis în plasa porţii noastre, dar arbitrul a anulat golul pentru că jucătorul elveţian îl faultase pe Marius Marin.

Bancu a şutat puţin pe lângă poartă, în minutul 58, iar după un minut a fost imitat de Okafor. Acelaşi Okafor a şutat periculos în minutul 61, dar Horaţiu Moldovan a intervenit extraordinar aşa cum a făcut-o şi în minutul 90+6. Până la final nu s-a mai înscris şi România a învins Elveţia cu 1-0, clasându-se pe primul loc în grupa I a calificărilor pentru Euro 2024.

ROMÂNIA: H. Moldovan – Raţiu, R. Drăguşin, A. Burcă, Bancu – Cicâldău (R. Marin 64), M. Marin, N. Stanciu (Olaru 82) – Moruţan (I. Hagi 64), Alibec (G. Puşcaş 82), Fl. Coman (Drăguş 72). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

ELVEŢIA: Mvogo – U. Garcia (Ugrinic 62), Akanji, Elvedi, R. Rodriguez – Aebischer (Freuler 84), Xhaka, Ndoye – Shaqiri (Steffen 62), Okafor (Amdouni 62), R. Vargas (Zeqiri 81). SELECŢIONER: Murat Yakin

Reclamă

Cartonaşe galbene: M. Marin 2, Moruţan 48, I. Hagi 90+3, Bancu 90+5 / Xhaka 54, Akanji 90+3

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și