Închide meniul

Gică Hagi, pus la zid după ce a refuzat echipa națională. „Să urle doar pe la el la Academie! Burleanu i-a dat șah mat!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2021, 16:27

Gică Hagi, pus la zid după ce a refuzat echipa națională. „Să urle doar pe la el la Academie! Burleanu i-a dat șah mat!

Gică Hagi, făcut praf după ce a refuzat echipa națională

Profimedia

  • Gică Hagi, făcut praf după ce a refuzat echipa națională
  • Cuvinte dure la adresa „Regelui”

„Uitați ce i se întâmplă când este băgat la înaintare, că el a fost băgat la înaintare, iar Burleanu s-a prins și i-a dat șah mat în fața opiniei publice. Și-a luat șah mat și s-au convins acum toți de el. Uite că i s-a dat naționala pe mână, iar Gică atunci când a fost pus în fața faptului împlinit și-a adus aminte că e patron la Farul și la Academie?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, pus la zid după ce a refuzat echipa națională

Păi asta știam toți și știa și el de la început. Dar vă spun eu că el nu se aștepta să fie căutat de Burleanu și să i se propună postul de selecționer. Haideți să fim serioși, Gică! Dacă voiai, păi atunci veneai. Naționala nu se refuză. Însă, vă mai spun încă o dată că el nu a vrut de la început să vină și a picat în plasa altora, deoarece nu se aștepta să fie sunat.

Dar, de acum cred că e mai bine să urle doar pe la el la Academie, că a refuzat să devină selecționerul României când a fost pus la treabă. Iar, dacă mă întrebi pe mine, eu consider că oricum proiectul lui, cel de patru ani, este bun poate doar la Academia lui, la FRF nu merge”, a spus Dănuț Lupu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022. FRF a încercat să-l convingă pe Mirel să-și prelungească contractul.

Citește și:

Explicațiile lui Gică Hagi după ce a refuzat echipa națională

Gică Hagi a confirmat faptul că Răzvan Burleanu i-a propus să preia echipa naţională. Preşedintele FRF i-a propus un proiect pe 4 ani.

Reclamă

„Da, ne-am întâlnit, am onorat invitaţia de a avea o discuţie. Încă de la început, lucrurile erau clare. Sunt acţionar majoritar şi nu aş putea să fiu în altă parte. Ar fi fost foarte multe speculaţii. Am stat două ore împreună. Nu a existat nicio cale în care ar fi putut să mă schimbe în situaţia de faţă. Nu ştiu, sunt lucruri total diferite.

A fost o discuţie, dar eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc. Vreau să am obiective clare, iar acesta este să devin cel mai bun. Am şi eu dreptul de a spune părerea mea. A fost o situaţie, lucrurile sunt simple. Eu îmi văd de drumul meu. Îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile aşa cum le gândescu eu. Asta a fost, vom vedea ce va fi în viitor. Eu vreau să am parteneri. Atât trebuie să îi spunem. Să îi mulţumim că s-a gândit la mine, dar nu se poate”, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”