Închide meniul

Gică Hagi, favoritul lui Răzvan Burleanu! Ce salariu şi primă uriaşă de calificare ar fi avut „Regele” dacă devenea selecţionerul României

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 noiembrie 2021, 14:20

Gică Hagi, favoritul lui Răzvan Burleanu! Ce salariu şi primă uriaşă de calificare ar fi avut „Regele dacă devenea selecţionerul României

Gică Hagi,în timpul unei partide

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ce salariu şi prima uriaşă ar fi avut Gică Hagi dacă devenea selecţionerul României

Răzvan Burleanu a avut o întâlnire de patru ore cu Gică Hagi în care i-a propus postul de selecţioner al echipei naţionale. „Regele” a refuzat, iar acum s-a aflat salariul, dar şi prima generoasă pe care ar fi urmat s-o încaseze legendarul fotbalist dacă o ducea pe România la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, Gică Hagi ar fi avut un salariu anual de 500.000, dar şi o primă uriaşă de un milion de euro. Sursa citată notează că bonusul era gândit special pentru fostul mare internaţional.

„Lucrurile sunt simple: nu pot să fiu antrenorul naţionalei, chiar dacă îmi doresc. Patru ore, am discutat despre fotbal, despre ce îşi doreşte. I-am spus că România are antrenori foarte buni. E generaţia care a crescut în anii 80-90”, a anunţat Gică Hagi.

Gică Hagi a răbufnit după ce a fost atacat că a refuzat naționala

Hagi a fost destul de clar susținând că nu poate să fie selecționer, în acest moment. „Regele” și Burleanu au discutat timp de două ore despre fotbal, dar Hagi nu a putut fi convins să preia prima reprezentativă.

„Singurul lucru concret este că eu m-am întâlnit cu preşedintele! Fiecare poate să spună ce doreşte el. Eu am vrut să mă întâlnesc cu el, a fost prima propunere directă. Atunci când eşti invitat direct, de un preşedinte, e logic şi normal să ne întâlnim şi să vedem dacă există o cale. Nu a existat! Ştiam că nu e corect să lăsăm loc de interpretare, eu n-am vrut.

Reclamă

El credea că se poate, dar iată că nu se poate. I-am mulţumit, aş fi fost onorat să preiau naţionala, dar nu se poate! Am discutat despre fotbal timp de două ore, despre ce să vorbim? Am discutat despre cum ar trebui să arate lucrurile”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și