Închide meniul

Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 22:46

Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!

Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis

Colaj cu Gică Hagi și Edi Iordănescu / Profimedia

Gică Hagi nu s-a abținut și l-a atacat pe Edi Iordănescu, care l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis. „Regele” i-a transmis un mesaj direct selecționerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu a fost titularizat în nicio partidă amicală a echipei naționale, din această lună. A intrat în minutul 75 în 1-1 cu Irlanda de Nord și în minutul 56 în 2-3 cu Columbia, meci în care a și marcat! Amicalul de la Madrid a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis

Gică Hagi s-a declarat surprins de faptul că Edi Iordănescu nu l-a titularizat pe Ianis, chiar dacă acesta nu a prins multe minute la Deportivo Alaves.

„Regele” a spus că Ianis a fost singurul jucător, dintre cei fără minute la echipa de club, care nu a fost titularizat de Edi Iordănescu. Gică a mai spus că situația fiului său este „de reflectat”.

„Deranjat? Nu sunt deranjat. Surprins, da, e alt cuvânt (n.r. cum a fost Ianis Hagi pentru că nu a fost titular în niciun meci). Din jucătorii care au jucat mai puțin, el a fost singurul care nu a jucat titular.

Reclamă

E un da, foarte da! E singurul care n-a jucat titular. Jucătorul decisiv din 2021. E o temă și asta, e de reflectat”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Gică Hagi: „A intrat Ianis cu Irlanda și a sărit tot stadionul!”

„Regele” a mai spus că fiul său și Dennis Man sunt cei mai decisivi jucători ai echipei naționale, conform unor statistici.

Totodată, acesta a vorbit și despre momentul în care Ianis a fost aplaudat de suporterii echipei naționale, în momentul în care a fost introdus pe teren, la partida cu Irlanda de Nord, de pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

”Ianis a intrat foarte bine. Am înțeles că a fost desemnat omul meciului, a luat cea mai mare notă. A intrat foarte bine într-un moment dificil. Chiar dacă unora nu le place, statistica o spune că, din 2021, Ianis și Man sunt jucătorii decisivi de la echipa națională, chiar dacă ambii au lipsit un an.

Ianis e decisiv la echipa națională, nu putem omite lucrul ăsta, chiar dacă în ultimele două luni joacă mai puțin.

Dacă vedem cum a intrat Ianis cu Irlanda și a sărit tot stadionul. Dacă vedem cum a intrat la Madrid și tot stadionul a început să aplaude… Eu văd că e apreciat. E o mică parte care nu-l apreciază, dar eu zic că e jucător apreciat”, a mai spus „Regele”, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și