Închide meniul

Gică Hagi, mesaj pentru tricolori înainte de România – Elveţia (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Să-şi dorească mai mult!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2023, 23:34

Reclamă
Gică Hagi, mesaj pentru tricolori înainte de România – Elveţia (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Să-şi dorească mai mult!

Gică Hagi, mesaj pentru tricolori înainte de România - Elveţia

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi a avut un mesaj de luptă pentru tricolori, înainte de meciul România – Elveţia, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei tricolore le cere jucătorilor lui Edi Iordănescu să nu se mulţumească doar cu calificarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României este în faţa unui nou meci cu mare miză. Dacă îşi va menţine invincibilitatea şi după ultima partidă din Grupa I, va avea parte de un avantaj important la tragerea la sorţi pentru turneul final din Germania. În cazul în care tricolorii rămân pe primul loc, au şanse importante de a rămâne în urna a doua. Altfel, ajung în urna a 4-a şi pot da peste o „grupă a morţii”.

Gică Hagi, mesaj pentru tricolori înainte de România – Elveţia

Liderul Generaţiei de Aur a anunţat că va fi prezent, în tribună, la meciurile României de la Campionatul European. Aşteaptă să asiste la victorii istorice în Germania şi îi ţine pumnii fiului său. Ianis Hagi a marcat golul victoriei cu Israel.

Să-şi dorească mai mult, nu doar o simplă calificare. Să se construiască o mentalitate de învingători, pentru a avea o continuitate în calificări pe următorii ani. Abia acum începe munca grea, munca adevărată.

De acum încolo începe greul. Când ai talent, e mai uşor să ajung la un obiectiv pe care ţi-l propui. Acum începe adevărata provocare pentru ei, pentru România. Cu toţi ne dorim să construim o echipă mai bună decât am avut. Poate şi mai bună, poate şi mai norocoasă, care se facă performanţă. De ce nu?

Reclamă

Hai să ne provocăm, că dacă ne mulţumim cu puţin, puţin vine. Dacă ne propunem mai mult, o să-ţi vină mai mult. Cred că trebuie să ne propunem mai mult. Cred că avem un potenţial şi cred că fotbalul românesc poate fi mai bun pe viitor.

Orice jucător îşi doreşte să ajungă la un European sau un Mondial. Li s-a îndeplinit un vis. Erau fericiţi. De acum încolo, să rămână cu picioarele cu pământ. Să fie conştienţi că începe greul. Nivelul va fi mult mai mare. Trebuie să ne ridicăm şi noi nivelul, să fim acolo„, a declarat Gică Hagi la orangesport.ro.

Edi Iordănescu i-a anunţat pe şefii FRF că vrea să plece după turneul final, dar ar putea fi convins să se răzgândească. Răzvan Burleanu a dezvăluit că urmează negocieri cu selecţionerul. Hagi l-a felicitat pe Edi.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Edi i-a ieşit tot. Cum a pregătit, i-a ieşit. S-a calificat şi echipa nu a pierdut. E foarte important să nu pierzi.

Acesta este rolul antrenorului, el face antrenamentele, tactica, schimbările. A fost decisiv. El a luat deciziile, a fost inspirat şi i-a ieşit. Ne-a făcut pe toţi fericiţi.

(n.r. – despre alegerea FRF de a-l păstra pe Iordănescu după Liga Naţiunilor) Viaţa este făcută din oportunităţi şi decizii. Asta a fost oportunitatea, s-a luat decizia şi iată că a fost una câştigătoare„, a mai spus „Regele” Hagi.

România, a șasea calificare la EURO

România a mai fost prezentă la cinci turnee finale europene, în 1984, 1996, 2000, 2008 și 2016, dar nu se poate lăuda cu performanțe notabile, cea mai mare fiind sfertul de finală din 2000 cu Italia (0-2).

Atunci am obținut și singura noastră victorie, 3-2 cu Anglia, care ne-a adus o calificare dramatică, dintr-o adevărată grupă a ”morții”, din care au mai făcut parte Portugalia și Germania. România și Portugalia au trecut atunci mai departe.

Ultima prezență a tricolorilor la EURO a fost în 2016, atunci când am obținut doar un egal, 1-1, cu Elveția. Ai noștri ar fi putut ieși din grupe, dacă ar fi învins Albania, la Lyon, în ultimul meci. Nu a fost cazul, jucătorii României fiind învinși după golul lui Armando Sadiku.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și