Închide meniul
EXCLUSIV

„Îi iubesc necondiţionat!” Ianis Hagi s-a descătuşat după ce a marcat golul victoriei care a calificat România la EURO

Alex Masgras Publicat: 19 noiembrie 2023, 0:20

Reclamă
„Îi iubesc necondiţionat! Ianis Hagi s-a descătuşat după ce a marcat golul victoriei care a calificat România la EURO

Ianis Hagi s-a descătuşat după ce a marcat golul victoriei

Ianis Hagi, în timpul unui interviu, după Israel - România / Antena Sport

„Îi iubesc necondiţionat!” Ianis Hagi s-a descătuşat după ce a marcat golul victoriei care a calificat România la EURO! „Tricolorii” s-au impus cu 2-1 în meciul cu Israel, George Puşcaş şi Ianis Hagi fiind marcatorii celor două goluri ale „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a înscris golul de 2-1 al României cu piciorul stâng. La finalul meciului, jucătorul celor de la Deportivo Alaves a fost extrem de emoţionat. „Tricolorii” mai au de disputat un singur meci din această campanie de calificare, cu Elveţia. Meciul în care România va sărbători calificarea la EURO 2024 va fi marţi seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Îi iubesc necondiţionat!” Ianis Hagi s-a descătuşat după ce a marcat golul victoriei care a calificat România la EURO

Ianis Hagi a înscris cel mai important gol al carierei sale. Fiul „Regelui” a marcat în minutul 63 al meciului cu Israel golul de 2-1 în meciul în care România şi-a asigurat prezenţa la EURO 2024.

Jucătorul celor de la Deportivo Alaves a fost extrem de emoţionat la finalul partidei din Ungaria şi a dezvăluit ce reprezintă pentru el calificarea la turneul final organizat de Germania vara viitoare. De asemenea, el a anunţat şi obiectivul pentru ultimul meci din aceste preliminarii, acela de a încheia grupa pe primul loc:

„Fericire, bucurie, clar a fost obiectivul nostru de la începutul campaniei şi am reuşit să o facem în al nouălea meci. Suntem fericiţi!

Reclamă

Şampanie nu, nu! Deocamdată mai avem un meci cu Elveţia, cred că o să bem un pahar de vin fiecare. Ne ştim obiectivul, vrem să terminăm pe primul loc. Avem responsabilitatea asta în faţa ţării, în faţa a 55.000 de oameni pe Arenă, marţi. Deci vrem să terminăm pe primul loc.

Îmi aduc aminte că şi la tineret tot aşa am terminat neînvinşi, de ce nu să o facem şi la echipa mare. Sunt fericit ţinând cont că acum un an nu jucam fotbal, acum un an şi jumătate nu puteam să merg şi nu ştiam dacă o să îmi mai revin. Sentimentele au fost oribile un an, acum să marchezi într-un meci decisiv pentru naţionala României este incredibil!”, a declarat Ianis Hagi, exclusiv pentru Antena Sport.

Ianis Hagi: „Nu voi uita niciodată persoanele astea”

Ianis Hagi a avut şi un mesaj pentru cei care l-au susţinut în perioada complicată de după accidentare. El le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături şi a anunţat când vor sărbători „tricolorii” această calificare:

Reclamă 4 / 0/3

Ţin să le mulţumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine în acel an, care mă iubesc, îi iubesc şi eu necondiţionat. Am realizat cine este la greu şi la bine alături de mine şi nu voi uita niciodată persoanele astea. Îi iubesc enorm. Mereu voi avea telefonul deschis pentru ei şi ţin să le mulţumesc pe această cale.

După meciul de marţi o să petrecem, cred că merităm! Muncesc zi de zi, am încredere în acest grup că putem să ne luptăm de la egal la egal cu fiecare. Am demonstrat-o la echipa mare, cum am făcut-o la tineret. Mai avem un meci! Ştim ce responsabilitate va fi la turneul final, nu mergem acolo doar să ne plimbăm!”,  a mai spus Ianis Hagi pentru Antena Sport.

Ianis Hagi, golul cu care calcă pe urmele tatălui său Gică Hagi!

Ianis Hagi a înscris unul dintre cele mai importante goluri ale carierei în minutul 63 al meciului cu Israel. Jucătorul celor de la Deportivo Alaves a primit o pasă în care de la Răzvan Marin şi l-a căutat pe George Puşcaş, dar centrarea sa cu piciorul drept a fost respinsă de apărarea israeliană.

Mingea a revenit la Ianis Hagi, care nu a mai ratat şi a înscris cu un şut la colţul scurt, cu piciorul stâng, acelaşi picior cu care tatăl său a scris istorie la echipa naţională.

În urmă cu 30 de ani, la Cardiff, Gică Hagi marca împotriva Ţării Galilor în meciul în care România obţinea calificarea la Campionatul Mondial din 1994. „Tricolorii” se impuneau cu 2-1 în meciul de la Cardiff şi aveau să aibă parte de un turneu final de vis în Statele Unite. Acum, România va merge la Campionatul European din Germania de vara viitoare.

Golul din meciul cu Israel a fost al patrulea gol al lui Ianis Hagi la naţionala României. El marcase şi etapa trecută, în victoria de pe teren propriu cu Andorra.

Israel a deschis scorul în minutul 2 prin Zahavi, dar jucătorii lui Edi Iordănescu au restabilit egalitatea în minutul 10. Mult contestatul George Puşcaş a marcat cu o lovitură de cap, după un şut superb al lui Denis Drăguş care a lovit bara.

Reclamă
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
Vezi toate știrile
Citește și