Închide meniul

Gică Hagi sare în apărarea lui Ianis după ce a ratat convocarea la națională: „Deja e cineva în lume! Reprezintă România așa cum a făcut-o tatăl lui!”

Cosmin Cioboată Publicat: 18 martie 2023, 14:07

Reclamă
Gică Hagi sare în apărarea lui Ianis după ce a ratat convocarea la națională: „Deja e cineva în lume! Reprezintă România așa cum a făcut-o tatăl lui!

Gică Hagi i-a luat apărarea lui Ianis Hagi

Gică Hagi i-a luat apărarea lui Ianis Hagi / Antena Sport

Gică Hagi sare în apărarea lui Ianis după ce a ratat convocarea la națională. Edi Iordănescu a anunțat vineri seară lotul final al jucătorilor convocați la prima reprezentativă, pentru meciurile cu Andorra și Belarus. Partida de debut din preliminariile EURO 2024, de pe terenul Andorrei, se va juca pe 25 martie (21:45), în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi n-a fost convocat de selecționerul României. Mijlocașul lui Rangers a revenit recent după o accidentare de lungă durată și nu s-a aflat nici măcar pe lista preliminară a stranierilor.

Gică Hagi sare în apărarea lui Ianis după ce a ratat convocarea la națională: „Deja e cineva în lume”

Decizia lui Edi Iordănescu l-a înfuriat pe Gică Hagi. „Regele” l-a criticat aspru pe selecționer în urmă cu 4 zile, iar acum a venit cu o nouă declarație.

La conferința de presă premergătoare meciului Farul – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului din Liga 1, Hagi a sărit în apărarea fiului său.

Gică Hagi l-a lăudat la scenă deschisă pe Ianis, despre are a spus că „reprezintă România în lume, la fel ca tatăl său”.

Reclamă

„Regele” a transmis un mesaj ironic către selecționerul naționalei, care l-a omis complet pe fiul său: „Înseamnă că avem jucători foarte foarte buni, de cel mai mare nivel în lume”.

Gică Hagi și-a întărit opinia, spunând că Ianis Hagi joacă la unul dintre cele mai mari cluburi din lume și că merita să fie măcar pe lista preliminară a stranierilor.

„Nu e treaba mea de convocări. Fiecare antrenor face aceste convocări. Ce am spus acum 4 zile am spus pentru că se vorbea despre o listă preliminară, a jucătorilor care joacă în străinătate. Și vorbim de un jucător care joacă la unul dintre cele mai mari și titrate cluburi din Europa. Deci la un club foarte foarte mare. Nu am spus cine joacă, cât joacă, dacă joacă, cine e selectat. Am zis doar de lista preliminară. Restul a fost doar diversiune și manipulare pe față. Adevărul e că e un jucător care joacă la un club foarte mare, un jucător sănătos, fizic și-a revenit și joacă la un club.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, mesaj ironic pentru Edi Iordănescu: „Înseamnă că avem jucători de cel mai înalt nivel!”

Cât joacă, e normal să joace 10-15 minute, după aceea 20 de minute, 30, 45… Vorbesc de o listă, dacă Ianis nu a fost nici în lista aia, pentru mine e grav. Din punctul meu de vedere, pentru că sunt abilitat, fac acest lucru, construiesc o echipă, sunt manager la o echipă.

Sunt mândru pentru că sunt tatăl lui Ianis. Eu am devenit tatăl lui Ianis, să nu uitați lucru ăsta. Îl omiteți cu toții. Am fost la Rangers și mi s-a spus că eu sunt tatăl lui Ianis. Deci Ianis deja e consacrat, Ianis deja are personalitate, Ianis deja e cineva în lume. Să nu uitați că reprezintă România în lume, așa cum a făcut-o tatăl lui. Pentru că e același brand în lume.

Să nu fii nici în lista de străini, înseamnă că avem jucători foarte foarte buni, de cel mai mare nivel în lume. Atunci cred că e foarte greu ca Ianis să prindă lista. Mi se pare un lucru inexplicabil să nu fii pe lista jucătorilor străini. Rămân la ce am zis, că Ianis nu cred că e jucător important pentru Edi Iordănescu”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, selecţionerul Edi Iordănescu se va baza pe Radu Drăguşin în startul campaniei de califcare la EURO 2024. De asemenea, AS.ro a anunţat şi faptul că Edi Iordănescu a preferat să îl lase pe Ştefan Tîrnovanu la naţionala de tineret a României, la rugămintea lui Emil Săndoi.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

Reclamă

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și