Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu: „Cum să nu-i întrebi de sănătate?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2021, 17:23

Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu: „Cum să nu-i întrebi de sănătate?

Gică Popescu, atac la Lucian Rusandu după FCSB - Farul 2-0

AS.ro LIVE

  • „Baciul”, atac la adresa şefilor FRF
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live

Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, al treilea cel mai selecţionat jucător al naţionalei tricolore le-a dat decisiva şefilor FRF. „Baciul” este convins că antrenorul Farului nu este pe placul lui Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu

Nu mai avem noi antrenori? I-a zis vreodată cineva lui Hagi: ‘Băi, vino!’. Pentru că ei au personalitate, au autoritate, au notorietate şi toate flash-urile se mută pe ei, cum e normal şi nu e bine pentru unii. Nu e normal să vorbească toată lumea de Hagi? Să ai astfel de oameni şi tu să nu-i bagi în seamă…

Hagi a fost liber un an! Nu l-a întrebat nimeni de la FRF de sănătate! Oricât ai vrea să gândeşti curat, aşa, prea ‘cântă’, e ceva ce nu se leagă. Cum să nu-i întrebi pe ăştia doi de sănătate? Ei ce să facă, să aştepte oferte? Nu o să vină niciodată, nu o să vină niciodată!„, a declarat Gică Popescu la As.ro LIVE.

Reclamă

Gică Hagi tocmai a devenit noul antrenor al celor de la Farul Constanţa, echipă care a rezultat din fuziunea dintre Viitorul şi vechea echipă din Constanţa. Anunţul numirii lui Gică Hagi a fost făcut chiar de Gică Popescu.

SuperPrieteni începe astăzi, la Antena 1, de la 23.45

Gică Popescu debutează în televiziune, în această seară, la Antena 1, de la 23:45, cu filmul SuperPrieteni, powered by SuperBet.

Reclamă

La „curtea Regelui” Hagi, pe Bernabeu şi Camp Nou, cu legendele Figo si Puyol, sau în Delta Dunării, la pescuit cu balonul de aur Stoicikov, Gică Popescu şi-a convins SuperPrietenii să-şi spună toate secretele şi să ofere imagini de milioane.

Nu puteam să refuz. Sperăm ca această serie să continue. Depinde de oameni, de cum vor primi această serie de interviuri”, a spus Gică Popescu.

Cei mai celebri cumnaţi din Romania, Hagi şi Popescu îşi petrec toate vacanţele împreună. La debutul în televiziune, Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de soţia lui, Luminiţa, care este sora soţiei lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!”, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal”, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur”, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit”, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România