Închide meniul

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce a fost numit antrenor principal la Farul Constanţa: „Trebuie să facem o echipă mare”

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 12:56

Reclamă
Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce a fost numit antrenor principal la Farul Constanţa: „Trebuie să facem o echipă mare

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi este noul antrenor de la Farul Constanţa

Gică Hagi este noul antrenor al celor de la Farul Constanţa, noua echipă care a rezultat din fuziunea dintre Viitorul şi vechea echipă din Constanţa. Anunţul numirii lui Gică Hagi a fost făcut de Gică Popescu. Prezent la conferinţa de presă, Hagi a vorbit despre rolul pe care îl va avea la noua echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Le mulțumesc tuturor care au contribuit la acest proiect, prin care rămâne un singur brand, o singură echipă, o singură echipă. Îi mulțumesc lui Ciprian pentru că a înțeles că acesta este singurul drum. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un oraș, toată Dobrogea. Fiecare suporter trebuie să fie mândru. Am o singură strategie, să devin cel mai bun. Asta vom încerca. Trebuie să facem o echipă mare, care să atace și după să se apere. Îmi place să câștigăm. Împreună putem deveni cei mai buni. Mă oblig să duc standardul de performanță la cel mai înalt nivel”, a spus Gică Hagi.

Gică Hagi va antrena Farul Constanţa

Pentru mine este un moment extrem de emoționant, pentru că într-o țară în care toată lumea se dezbină, există și oameni care vor să se unească. Această fuziune este cea mai importantă mișcare sportivă din istoria sportului dâmbovițean. Pentru mine are o dublă însemnătate.

Sunt aici în calitate de președinte al Farului Constanța și întoarcerea pe bancă a lui Gică. Este fuziunea acestor branduri și, al doilea lucru, întoarcerea pe bancă a lui Gică (n.r. Hagi). Știu cât de importantă este întoarcerea lui pe bancă. Întotdeauna am fost de părere că atunci când două branduri se unesc, rezultatul este întotdeauna mai puternic „, a spus Gică Popescu.

FC Farul Constanţa s-a reunit

După obișnuita vizită medicală, lotul constănțenilor va pleca astăzi într-un cantonament de aproximativ două săptămâni la Poiana Brașov, acolo unde va disputa și șase partide de verificare.

Reclamă
Reclamă 4

Lotul deplasat la Brașov – portari: Arpad Tordai, Cosmin Dur-Bozoancă, Ștefan Mușat; jucători: Damian Dussaut, Alexandru Georgescu, Sebastian Mladen, Virgil Ghiță, Gabriel Dănuleasa, Darius Grosu, Bogdan Lazăr, Josemi, Roberto Mălăele, Eduard Radaslavescu, Andrei Artean, Gabriel Buta, Nicolas Popescu, Constantin Grameni, Carlo Casap, Aurelian Chițu, Vlad Mihalcea, Ianis Malama, Ely Fernandes, Alexi Pitu, Ștefan Bodișteanu, Luca Andronache, Enes Sali.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:46

Spaniolii știu care va fi cel mai periculos „tricolor”, în Slovacia – România: „Își creează un nume în Europa!”

15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și