Închide meniul

Gică Popescu a dat de pământ cu George Puşcaş: „Dumnezeule, cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2022, 23:24

Gică Popescu a dat de pământ cu George Puşcaş: „Dumnezeule, cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe?!

Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu

Gică Popescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gică Popescu a dat de pământ cu George Puşcaş. Fostul căpitan al naţionalei a fost deranjat de declaraţia dată de George Puşcaş, care a spus după ce România a retrogradat în Liga C din Nations League că a fost o seară nemaipomenită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a făcut declaraţia în contextul în care a reuşit o dublă de senzaţie în partida cu Bosnia, scor 4-1. Totuşi, România a terminat pe locul 4.

Gică Popescu a dat de pământ cu George Puşcaş

Am văzut declaraţia lui Puşcaş, care pe mine m-a lăsat cu gura deschisă. Spunea că a fost o seară nemaipomenită şi singurul lucru negativ care ni s-a întâmplat a fost acela de a retrograda. Dumnezeule, cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe? Cu astfel de jucători vrem să ne batem noi?

Va fi cu siguranţă o grupă (n.r. – din preliminariile pentru următorul Campionat European) mult mai grea decât am avut acum în Liga Naţiunilor şi mergem mai departe cu astfel de jucători care spun că a fost o seară senzaţională, nemaipomenită, seară în care noi am retrogradat în liga a treia?! Îmi e foarte greu să diger aceste rezultate”, a spus Gică Popescu la primasport.ro.

Reacţia lui George Puşcaş, după dubla de senzaţie din România – Bosnia 4-1

George Pușcaș şi-a spălat păcatele după evoluţia ştearsă din partida cu Finlanda şi a decis partida cu Bosnia, câștigată cu 4-1 de naționala României.

Reclamă

Puscaş are 8 goluri marcate în cele 30 de meciuri jucate pentru naţionala României. Puşcaş a reuşit dubla în partida cu Bosnia în doar 13 minute. Atacantul de la Pisa a marcat în minutele 73 şi 86.

Puşcaş nu mai marcase pentru naţionala României din 2020.

A fost o seară frumoasă, sunt foarte fericit, trăiesc pentru momente de genul, mai ales la echipa naţională unde o victorie şi un gol e dublu decât oriunde altundeva.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să o numesc şi o descătuşare, am avut norocul să pot să dau gol, să putem aduce victoria acasă. Indiferent, trebuie să ne uităm la prestaţia de astăzi, să avem continuitate la ce am făcut şi să continuăm la fel şi în viitor.

Noi ne dorim să rămână Edi, nici nu ne-am dori altfel, nici nu ştim de ce vorbim. Noi suntem foarte fericiţi cu Mister, cred că uşor-uşor se văd şi prestaţiile, se vede şi echipa. Dacă avem continuitate, cred că vom face ceva frumos.

E greu, după victorie de genul ăsta să retrogradezi, nu e tocmai plăcut. Trebuie să luăm ce avem pozitiv„, a spus George Puşcaş în exclusivitate la Antena Sport.

România a retrogradat în Liga C din Nations League. O nouă ruşine naţională!

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și