Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gică Popescu a dezvăluit cel mai important meci al României de la EURO 2024: „Mereu când am făcut asta, am ieşit din grupe”

Alex Masgras Publicat: 6 iunie 2024, 11:40

Reclamă
Gică Popescu a dezvăluit cel mai important meci al României de la EURO 2024: „Mereu când am făcut asta, am ieşit din grupe

Gică Popescu a dezvăluit cel mai important meci al României de la EURO 2024: "Mereu când am făcut asta, am ieşit din grupe"

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gică Popescu a dezvăluit cel mai important meci al României de la EURO 2024. Fostul mare jucător al naţionalei este de părere că „tricolorii” trebuie să înceapă foarte bine turneul final din Germania şi să câştige duelul cu Ucraina. Acesta consideră că este o greşeală să aşteptăm până la ultimul meci cu Slovacia să facem puncte şi speră să la un debut cu dreptul pentru jucătorii lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României joacă ultimul meci de pregătire înaintea Campionatului European vineri seară, de la ora 21:00. Meciul cu Liechtenstein e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gică Popescu a dezvăluit cel mai important meci al României de la EURO 2024: „Mereu când am făcut asta, am ieşit din grupe”

Gică Popescu a spus şi că o ieşire din grupe ar reprezenta un rezultat extraordinar şi le-a luat apărarea „tricolorilor”, după ce au fost huiduiţi la finalului meciului cu Bulgaria, încheiat la egalitate, scor 0-0.

„Lumea doreşte ca performanţele să crească. Publicul de pe Ghencea aştepta o evoluţie mult mai bună a echipei naţionalei, o victorie. Evoluţia jucătorilor e întotdeauna foarte relaxată pentru că nu vor să se accidenteze. Acesta este singurul obiectiv înaintea Campionatului European.

Eu nu îndrăznesc să mă gândesc la o semifinală. Cred că o ieşire din grupă ar fi un rezultat extraordinar. Nu putem să aşteptăm până la ultimul meci pentru a face 3 puncte. Meciul de debut. Întotdeauna, când am avut o victorie în meciul de debut, am ieşit din grupe.

Reclamă
Reclamă 4

Avem un meci greu contra Ucrainei, care are jucători extrem de valoroşi, care joacă la cluburi importante din Europa. Startul este întotdeauna vital. Dacă reuşim o victorie, am mai avea nevoie poate de un punct. Cu două victorii sigur mergem mai departe.

Va fi această emoţie de început a băieţilor noştri. Mulţi nu au mai jucat la un turneu final şi emoţiile vor fi prezente. Odată cu începerea partidei vor încerca să respecte indicaţiile antrenorilor şi să joace. Va trebui să jucăm cu curaj, să punem probleme. Nu poţi să stai să te aperi şi să vezi ce o să iasă pentru că echipele pe care le avem în faţă sunt foarte valoroase, a declarat Gică Popescu, la AS.ro LIVE.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

10:25

Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu: „Numai boul e consecvent! Nefiind bou, mă pot adapta!”

9:46

Miza uriaşă pentru naţionala României în meciul cu Slovacia. Cum putem evita un meci infernal în optimi la EURO 2024

9:43

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024, după ce în Grupa E toate echipele au ajuns la 3 puncte după două jocuri

8:55

Vulpea și câinii

8:51

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și