Închide meniul
Video

Jucătorii echipei naționale, huiduiți după 0-0 cu Bulgaria! Fanii nu au mai rezistat și au răbufnit la finalul meciului

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 23:39

Reclamă

Jucătorii echipei naționale, huiduiți după 0-0 cu Bulgaria!

Profimedia

Jucătorii echipei naționale au fost huiduiți după 0-0 cu Bulgaria! Tricolorii lui Edi Iordănescu au avut o prestație modestă în duelul de pe stadionul „Steaua”, iar fanii și-au exprimat nemulțumirea la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Bulgaria s-a încheiat cu scorul de 0-0. Ultimul test al tricolorilor, înainte de EURO, va fi cu Liechtenstein, pe 7 iunie, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Jucătorii echipei naționale, huiduiți după 0-0 cu Bulgaria!

După un meci fără prea multe ocazii, fanii s-au revoltat și i-au huiduit pe jucătorii echipei naționale. În timp ce aceștia mergeau spre vestiare, fanii și-au exprimat nemulțumirea, având în vedere că prestația României nu a fost demnă de o națională calificată la un campionat european.

Singura mare ocazie a României a venit în minutul 50. Atunci, Dennis Man a executat o lovitură de la 11 metri, dar portarul Bulgariei, Dyulgerov , a respins balonul.

Tricolorii își pot repara „greșeala” la ultimul test înainte de EURO 2024, cu Liechtenstein. Așa cum a fost menționat anterior, partida va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Cum a arătat echipa României, la amicalul cu Bulgaria:

ROMÂNIA (4-3-3): Niță – Rațiu, Drăgușin, Rus, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Mihăilă, Drăguș, Man
Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Sava, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Pușcaș, Hagi, Șut, Coman, Olaru, Mogoș, Grameni, Racovițan, Bîrligea
Selecționer: Edi Iordănescu

Ianis Hagi, susţinere puternică la România – Bulgaria

Ianis Hagi a avut parte de o susţinere puternică la duelul dintre România şi Bulgaria, din Ghencea. Toată familia fiului „Regelui” a fost surprinsă în tribunele arenei, în frunte cu Gică Hagi.

Reclamă

n timpul intonării imnului României, camerele tv i-au surprins pe Gică Hagi şi pe Mircea Lucescu, în loja arenei din Ghencea.

„Regele” a fost surprins alături de cuscrul său, socrul lui Ianis Hagi, anume Dimciu-Palavoti Tănase (Vezi AICI galeria foto). Acesta este tatăl Elenei, cea care i-a devenit soţie „Prinţului” chiar în ziua de Crăciun, atunci când a avut loc cununia civilă. Cununia religioasă a fiului „Regelui” va avea loc în această vară, pe 14 iulie, în ziua finalei Campionatului European.

Pe parcursul meciului, şi Kira Hagi şi Elena, soţia lui Ianis, au fost surprinse în Ghencea. Cele două au avut-o alături şi pe Liliana, soţia „Regelui”. Acestea nu au avut însă şansa să-l vadă pe Ianis Hagi încă din primul minut pe teren.

Internaţionalul român a fost lăsat pe banca de rezerve de către Edi Iordănescu, pentru duelul cu Bulgaria. În atacul României au fost titularizaţi Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Mircea Lucescu a fost surprins în loja arenei din Ghencea alături de Anghel Iordănescu. În apropierea celor doi era şi Răzvan Burleanu, dar şi Marius Niculae şi Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei U21 a României.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

21:28

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

21:27

Florin Niţă, după ce a fost eroul României la EURO 2024: „Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă!”

21:18

„Vom muri pentru acest tricou!” Ianis Hagi, discurs uriaş după calificarea României în optimi la EURO 2024

21:13

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024: „Luptăm cu orice și oricine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și