Închide meniul

Gică Popescu, avertisment pentru Edi Iordănescu după ce l-a pierdut pe Ianis Hagi. „Echipa națională nu stă în niciun jucător!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2022, 22:01

Gică Popescu, avertisment pentru Edi Iordănescu după ce l-a pierdut pe Ianis Hagi. „Echipa națională nu stă în niciun jucător!

Gică Popescu a vorbit despre coşmarul vieţii sale

Gică Popescu, în studioul AS.ro LIVE

  • Gică Popescu, avertisment pentru Edi Iordănescu
  • România l-a pierdut pe Ianis Hagi

„Este foarte complicat să comentezi deciziile luate de anumiți jucători. Fiecare trebuie să se gândească în primul rând la interesul personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, avertisment pentru Edi Iordănescu după ce l-a pierdut pe Ianis Hagi

Eu cred că o echipă națională valoroasă nu stă în niciun jucător, indiferent că se numeșete Hagi, Popescu, Petrescu. Atât Ianis cât și Stanciu sunt jucători importanți, echipa națională nu trebuie să stea în niciun jucător, indiferent de nume.

Gică cu siguranță că este cel mai bun jucător pe care fotbalul românesc l-a dat. Dar au fost meciuri importante pe care le-am câștigat și fără Gică. Am câștigat în Macedonia fără Gică. Era jucătorul care făcea diferența și de aceea este cel mai bun jucător din istorie, dar echipa națională în perioada noastră își putea permite printr-un joc colectiv să suplinească lipsa lui Gică„, a spus Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Ianis Hagi, OUT șase luni

Hagi Jr. a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

Ianis Hagi s-a accidentat în timpul victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0. Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

Reclamă

Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și ar fi fost deja supus unei intervenții chirurgicale. Intervenția chirurgicală a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon.

Și România e afectată de accidentarea lui Ianis Hagi. Dacă prognosticul se verifică, Hagi J. va rata patru meciuri din campania tricolorilor din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”