Închide meniul

”Hagi ar fi fost cea mai bună variantă, clar!” Mihai Stoica e categoric: ”Noi suntem rivali, dar aș fi fost de acord să antreneze Farul și să fie și selecționer!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 14:48

Reclamă
”Hagi ar fi fost cea mai bună variantă, clar!” Mihai Stoica e categoric: ”Noi suntem rivali, dar aș fi fost de acord să antreneze Farul și să fie și selecționer!”

Mihai Stoica își dorea ca Gică Hagi să fie selecționerul echipei naționale

Profimedia

Mihai Stoica își dorea ca Gică Hagi să fie selecționerul echipei naționale

Mihai Stoica este de părere că Gică Hagi putea să devină selecționer chiar dacă antrena Farul Constanța. Deși sunt rivali în Liga 1, managerul general de la FCSB susține cu tărie această idee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Hagi era singurul om pe care eu… noi suntem rivali cu Hagi în campionat, eu aş fi fost de acord să rămână să antreneze Viitorul (n.r. Farul) şi să fie şi selecţioner. 

Că au fost destule cazuri, era o situaţie specială, dar să fii şi proprietar, şi să fii şi selecţioner, e un pic mai delicată situaţia şi nu ştiu cât timp ar fi avut Hagi.

Ar fi fost cea mai bună variantă, clar! Poate altcineva s-ar fi gândit cum să obţină un avantaj pentru clubul lui, nu şi Hagi. Hagi e prea corect cu fotbalul şi cu viaţa. 

Când e vorba de Hagi lucrurile se văd altfel, pentru că Hagi e prea corect. Hagi e corect, e definiţia corectitudinii, nu ar fi făcut nimic altceva decât să facă selecţia”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, luați la țintă de Mihai Stoica

Mihai Stoica a răbufnit după ultima vizită făcută de șefii FRF la Nisa. Chiar dacă Adrian Mutu era favorit să devină noul selecționer, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță discută cu Ladislau Boloni și Adrian Ursea.

„Ce vrem? Unul cu experienţă, unul cu carismă, care este mai emoţional, îi facem profilul. Dar dacă tu spui că pe lista îi ai pe Boloni şi Mutu şi pe Edi Iordănescu, nu are nicio noimă. Înseamnă că pur şi simplu mergem să vizităm.

Pai nu înţeleg ce vrei? Vrei cu Mutu un tip carismatic şi care a fost fotbalist foarte bun şi crezi că işi va da viaţa pentru a face rezultate sau mergi pe experienţa lui Boloni care are 68 de ani. Al cărui CV este indiscutabil, excelent pentru că omul a făcut performanţă in Belgia, in Portugalia şi cu naţionala făcea ceva nou.

Reclamă 4 / 0/3

Undeva este o fractură de logică, nu fisură, fractură! Înseamnă că nu te interesează un profil de selecţioner, te interesează să ocupi postul”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și