Închide meniul

Gică Popescu îl laudă pe Andrei Burcă după golul din România – Belarus 2-1: „O execuţie extraordinară!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 martie 2023, 8:45

Gică Popescu îl laudă pe Andrei Burcă după golul din România – Belarus 2-1: O execuţie extraordinară!”

Gică Popescu îl laudă pe Andrei Burcă după golul din România - Belarus 2-1

Andrei Burcă a sărutat emblema României / Captură PrimaTV

Gică Popescu îl laudă pe Andrei Burcă (29 de ani) după golul din România – Belarus 2-1, partidă din etapa a doua a preliminariilor EURO 2024! Burcă a marcat golul de 2-0 pentru „tricolori”, în minutul 19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a apreciat execuția de atacant pe care Andrei Burcă a avut-o la golul marcat în poarta Belarusului. În final, reușita fundașului de la CFR Cluj a adus victoria naționalei României.

Gică Popescu îl laudă pe Andrei Burcă după golul din România – Belarus 2-1

Președintele celor de la Farul Constanța a apreciat și jocul defensiv făcut de Andrei Burcă, pe care îl consideră un titular al formației conduse de Edi Iordănescu.

„Un gol cu o execuţie extraordinară, de atacant. Burcă e din ce în ce mai important pentru naţională. Nu neapărat pentru goluri, pentru că nu marchează mult. Burcă e deja un titular pe postul de fundaş central.

El şi Drăguşin par un cuplu destul de solid, dar Drăguşin nu are experienţă momentan. Burcă a luat titluri cu CFR Cluj, iar asta se simte”, a declarat Gică Popescu, pentru primasport.ro.

Reclamă

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru critici după România – Belarus 2-1

Suntem fericiţi că am câştigat cele 6 puncte, haideţi să vedem victoria. Am câştigat, suntem fericiţi. Nu mai contează acum că am câştigat cu 2-1. Normal că şi noi ne doream să închidem meciul mai rapid, dar asta a fost soarta jocului. Sperăm ca până în iunie să punem toate lucrurile la punct şi să facem o treabă bună.

Nu ştiu să spun exact, trebuia să închidem jocul, dar nu am reuşit şi pe final am luat un joc şi am mers aşa până la final, cu puţin stres.

Normal că şi noi ne-am dori să câştigăm cu 5-0, 7-0… dar atât se poate. Ne bucurăm că am câştigat puncte, asta e important acum. Sperăm să facem o treabă bună şi să ne calificăm la EURO. Suntem jucători care am lucrat împreună şi la U21, şi la echipa naţională, ne cunoaştem foarte bine şi avem o prietenie foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Edi Iordănescu ce v-a transmis?) Să mergem la echipele de club, să facem treabă bună acolo şi să venim mai puternici.

E un rezultat bun pentru noi (n.r. Kosovo – Andorra 1-1), trebuie să continuăm tot aşa şi să nu stăm la mâna lor”, a spus Olimpiu Moruţan, la finalul meciului, în exclusivitate, pentru AS.ro.

România riscă să joace din nou cu porțile închise

În timpul reprizei secunde a partidei România – Belarus, la scorul de 2-0 pentru „tricolori”, suporterii români au aprins mai multe torțe. Ba mai mult, au avut mai multe scandări xenofobe la adresa Ungariei.

Ultrașii naționalei României au făcut „probleme” și la meciul cu Andorra, câștigat de „tricolori” cu 2-0. La partidă respectivă, pe lângă torțe aprinse și scandări xenofobe, suporterii „tricolorilor” și-au împărțit și pumni unii altora.

Având în vedere cele întâmplate atât la meciul cu Andorra, cât și la cel cu Belarus, sunt șanse mari ca România să fie sancționată cu mai multe partide fără spectatori.

Echipele de start de la România – Belarus:

România: I. Radu – Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, Băluţă, N. Stanciu – Moruţan, Alibec, Man.

Reclamă

Belarus: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev, Selyava, Yablonski, Ebong – Bakhar, Khvaschinski.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și