Închide meniul
Foto

România riscă să joace din nou cu porțile închise! Torțe și scandări xenofobe la meciul cu Belarus

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 23:27

România riscă să joace din nou cu porțile închise! Torțe și scandări xenofobe la meciul cu Belarus

România riscă să joace din nou cu porțile închise

Suporteri România - Belarus / AS.ro

România riscă să joace din nou cu porțile închise! În timpul partidei cu Belarus, de pe stadionul „Arena Națională”, din etapa a doua a preliminariilor EURO 2024, suporterii români au aprins mai multe torțe și au scandat lozinci xenofobe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere că astfel de incidente au avut loc și la meciul cu Andorra, România riscă să primească, drept pedeapsă, mai multe meciuri cu porțile închise.

România riscă să joace din nou cu porțile închise

În timpul reprizei secunde a partidei România – Belarus, la scorul de 2-0 pentru „tricolori”, suporterii români au aprins mai multe torțe. Ba mai mult, au avut mai multe scandări xenofobe la adresa Ungariei.

Ultrașii naționalei României au făcut „probleme” și la meciul cu Andorra, câștigat de „tricolori” cu 2-0. La partidă respectivă, pe lângă torțe aprinse și scandări xenofobe, suporterii „tricolorilor” și-au împărțit și pumni unii altora.

Având în vedere cele întâmplate atât la meciul cu Andorra, cât și la cel cu Belarus, sunt șanse mari ca România să fie sancționată cu mai multe partide fără spectatori.

Reclamă

Echipele de start de la România – Belarus:

România: I. Radu – Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, Băluţă, N. Stanciu – Moruţan, Alibec, Man

Belarus: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev, Selyava, Yablonski, Ebong – Bakhar, Khvaschinski

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Marius Șudumudică este de părere că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să-și dea „foc” legitimației de antrenor, dacă nu va califica România la EURO 2024.

„Nu a declarat că nu mai vine la echipa națională. Eu țin legătura cu el. Și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa națională, dar Edi probabil merge pe un nucleu de fotbaliști. El știe cel mai bine ce are de făcut. El va răspunde în fața lumii.

Aici te judecă lumea! Nu te mai judecă două televiziuni sau astea, aici te judecă lumea. Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară.

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi.

Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă cu toții!

Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai… dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te!

Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita… nu, frate, nu mai merge! Acum, dacă n-are rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat 7 antrenori afară. Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat.

Reclamă

Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisia Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a spus Marius Șumudică.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și