Închide meniul

Gică Popescu l-a taxat dur pe Edi Iordănescu, înainte de Moldova – România: „Cam gata şi cu asta! Răbdarea are şi ea o limită”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 19:29

Gică Popescu l-a taxat dur pe Edi Iordănescu, înainte de Moldova – România: „Cam gata şi cu asta! Răbdarea are şi ea o limită

Gică Popescu, mesaj pentru Sepsi şi FC U Craiova 1948, cele două echipe care se luptă pentru ultimul loc de play-off

Gică Popescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Gică Popescu l-a taxat dur pe Edi Iordănescu, înainte de amicalul pe care România îl va disputa în Moldova. Fostul internaţional consideră că răbdarea oficialilor Federaţiei în privinţa selecţionerului ar trebui să se termine, după ce „tricolorii” au pierdut şi cu Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va da repetiţia finală înainte de startul preliminariilor Campionatul European din 2024. „Tricolorii” vor întâlni Moldova, duminică, de la ora 20:30, partida urmând a fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Popescu l-a taxat dur pe Edi Iordănescu, înainte de Moldova – România

Gică Popescu nu s-a mai putut abţine, şi a avut o reacţie vehementă la adresa selecţionerului României. Fostul internaţional român l-a taxat pe Edi Iordănescu pentru declaraţiile pe care le-a făcut înaintea amicalului cu Moldova, cât şi pentru faptul că nu-şi asumă greşelile pe care le comite la echipa naţională.

Mai mult decât atât, „Baciul” a declarat că Iordănescu jr. ar trebui să iasă mai mult în faţă după înfrângeri, şi nu doar după victorii. Totodată, preşedintele de la Farul a mai spus că răbdarea oficialilor FRF are o limită.

„M-a surprins şi pe mine… <<uau, contează mult meciul cu Moldova>>… pentru că se gândeşte că vom câştiga? Şi atunci o să zică <<uau, cu siguranţă dacă vom câştiga în Moldova mă aştept la o stare euforică, să iasă lumea pe stradă>>.

Reclamă

Jucăm contra Moldovei, ok, e un meci pe care nu avem voie să nu îl câştigăm, e un meci amical. Va trebui să atacăm, să punem probleme şi de acolo, cu evoluţia din repriza a doua cu Slovenia şi cu o evoluţie bună contra Moldovei, sper să avem un mic avantaj de moral, pe care să aşternem următoarea campanie.

Gică Popescu, atac la adresa lui Edi Iordănescu: „Ar trebui să îşi asume mai mult”

Jucăm totusi cu Moldova, hai să nu fim atât de entuziasmaţi că vom bate Moldova, dacă vom bate. Edi e un antrenor care vorbeşte foarte bine, nu îşi asumă foarte multe din greşelile pe care le face echipa şi întotdeauna încearcă să mute puţin către echipă responsabilitatea şi greşelile.

Ar trebui să îşi asume mai mult din aceste înfrângeri, nu numai în momentele bune, şi alea mai puţin bune sa şi le asume, pentru că face parte din întreg tabloul. Dar cam gata şi cu experienţele, cu probele, gata că ne-a lipsit un jucător… că ne lipsesc nu ştiu câţi.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt cei pe care îi avem, îi ştia, şi din cei pe care îi are la dispoziţie trebuie să aleagă 11 sau 16… dar gata… răbdarea are şi ea o limită, iar cred că a avut o răbdare din partea celor care conduc federaţia mai mult decât generoasă”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Adrian Mutu, „fermecat” de un jucător care a strălucit în România – Slovenia 1-2

Adrian Mutu s-a arătat „fermecat” de un jucător care a strălucit în meciul amical România – Slovenia 1-2. „Briliantul” l-a lăudat la scenă deschisă pe Denis Drăguș, marcatorul golului „tricolorilor”. Mutu consideră că atacantul de 23 de ani poate reprezenta o piesă de bază în noua generație a naționalei României.

„Drăguș mi s-a părut în prima repriză cam singurul la nivel fizic, la forță de pătrundere din echipa României care avea șanse. Chiar dacă nu a avut mari realizări în afară de gol, părea periculos, dădea senzația asta că are puterea de a pătrunde, că are puterea de a duce un 1 la 1 și de a depăși adversari.

Are o forță naturală, e puternic și tehnic, dar trebuie să crească, să fie mult mai constant. L-am avut și eu la U21 și are o forță de pătrundere cum rar vezi la un jucător în ultimii ani în România. De aceea cred că ar trebui să avem grijă de el și să încercăm să-l valorificăm la cel mai înalt nivel pentru că poate să ne aducă un plus în aceste preliminarii”, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și