Închide meniul

Gică Popescu, mesaj dur înainte de România – Germania! "Am ajuns să avem un rol atât de mic în fotbalul mondial". Predicţia lui Dan Petrescu

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2021, 15:16

Gică Popescu, mesaj dur înainte de România – Germania! "Am ajuns să avem un rol atât de mic în fotbalul mondial". Predicţia lui Dan Petrescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Gică Popescu, pesimist înainte de România - Germania

  • Gheorghe Popescu, interviu în presa germană
  • Ce a spus despre şansele de calificare ale României

"Baciul" le-a spus nemţilor că tricolorii lui Rădoi se vor lupta cu Islanda şi Macedonia de Nord pentru a obţine biletele la primul Campionat Mondial după 24 de ani. De asemenea, Gheorghe Popescu a vorbit şi despre nivelul la care a ajuns fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Va fi foarte greu. Germania e marea favorită a grupei, asta e sigur. Noi ne vom bate cu Islanda şi cu Macedonia de Nord pentru locul doi. Sunt curios. Este mai mult decât frustrant faptul că noi am ajuns să avem un rol atât de mic în fotbalul mondial. Dan Petrescu, fostul meu coleg de la naţională, a prevăzut că vor veni astfel de vremuri în 1998, după eliminarea de la Cupa Mondială din Franţa.

Pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, România beneficia de-o muncă excepţională în domeniul creşterii tinerelor talente, acum aceasta lipseşte cu desăvârşire. Fotbaliştii erau lăsaţi să plece din ţară la 27 de ani, ceea ce a ajutat enorm nivelul campionatului intern", a declarat Gheorghe Popescu pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Reclamă

Mirel Rădoi, gata să răpună Germania

Chiar dacă "Baciul" crede că duelul cu nemţii va fi foarte greu, Mirel Rădoi nu se sperie de numele grele din lotul Germaniei. Selecționerul vrea să-i ducă pe tricolori la Mondial.

"Adversarul este mult mai puternic şi mult mai valoros decât noi. Sperăm să stăm cât mai sus cu apărarea. Dar în acelaşi timp e clar că atunci când stai sus cu apărarea apar zone libere şi adversarul îşi va crea ocazii. În momentul de faţă noi ne dorim să marcăm un gol mai mult decât adversarul, nu neapărat să terminăm la egalitate, 0-0, fiecare meci", a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Germania.

Reclamă

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

Lotul României pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”