Închide meniul

Gică Popescu nu mai are răbdare cu Răzvan Burleanu. E furios că Gică Hagi e ținut departe de postul de selecționer: „Nu l-a întrebat de frică să nu accepte!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2021, 18:54

Gică Popescu nu mai are răbdare cu Răzvan Burleanu. E furios că Gică Hagi e ținut departe de postul de selecționer: „Nu l-a întrebat de frică să nu accepte!

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în playoff

Hepta

Gică Popescu a avut un nou discurs manifest, după ce reprezentativa tricoloră a ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022. Fostul căpitan al Barcelonei anunță că „Regele” fotbalului românesc nici măcar nu a fost întrebat, de conducătorii Federației, dacă ar fi dispus să revină pe banca naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: „Nu va veni o propununere pentru Gică Hagi și Dan Petrescu”

Nu poţi să stai cu mâinile în sân când de 24 de ani nu te-ai calificat la Mondial şi alţi nu ştiu câţi ani la European, nu se poate. Eu cred că niciodata nu va veni o propunere din partea FRF către Hagi, Dan Petrescu… nu cred că ar veni.

Nu ştiu dacă Gică ar accepta sau nu. Cert e că el nu a fost întrebat niciodată dacă doreşte să facă acest lucru. La ce experienţă au, la ce rezultate au avut la echipele unde au fost atât Dan Petrescu cât şi Gică Hagi cred că ar fi meritat înainte lui Mirel să fie întrebaţi. Nu mai vorbim de Mircea Lucescu. El e cap de listă la orice listă„, a declarat Gică Popescu pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Mihai Stoichiță a dezvăluit că, pentru moment, singurele negocieri se vor purta cu Mirel Rădoi. În cazul în care nu se ajunge la un numitor comun, vor fi contactați antrenorii care sunt făcă angajament. Gică Popescu e sigur că nu contractul lui Hagi este principala problemă.

Hagi e la clubul lui. Hagi e liber când vrea el. Gică devine liber când vrea el. E la clubul lui. Ce sunt prostiile ăstea? E la clubul lui. E ca şi cum eu stau la mine acasă şi nu pot să ies din casă. Păi cum să nu pot? Ies când vreau, nu e casa mea?

Reclamă

Nu are nimeni garantia că Gică ar accepta dacă i s-ar oferi acest lucru. Probabil nu a fost întrebat de frică să nu accepte!„, a transmis președintele Farului.

Mirel Rădoi a spus, după meciul cu Liechtenstein, că nu se pune problema să semneze un nou contract cu FRF. Răzvan Burleanu încearcă să-l convingă să se răzgândească.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și