Închide meniul

Mihai Stoichiță, anunț despre negocierile cu Mirel Rădoi. Gică Hagi nu este văzut, de FRF, o variantă pentru a deveni selecționer. „Nu e loc de proiecte pe 10 ani!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 noiembrie 2021, 20:42

Mihai Stoichiță, anunț despre negocierile cu Mirel Rădoi. Gică Hagi nu este văzut, de FRF, o variantă pentru a deveni selecționer. „Nu e loc de proiecte pe 10 ani!

Mihai Stoichiță are aşteptări mari de la amicalul România - Grecia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mihai Stoichiță a anunțat care este planul FRF
  • Mirel Rădoi va purta negocieri cu Răzvan Burleanu

Stoichiță a anunțat că negocierile vor începe în următoarele zile. Rădoi a lăsat de înțeles că nu ia în calcul, pentru moment, să semneze un nou contract cu Federația. Totuși, situația s-ar putea schimba după discuțiile cu Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, chemat la negocieri de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță i-a răspuns lui Gică Hagi, cel care a cerut un proiect solid la echipa națională. „Regele” a fost contrat de oficialul FRF.

Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu și Rădoi va avea loc vineri sau luni, în funcție de anumite repere din programul președintelui. Eu sper în continuare ca Mirel să rămână, e firesc să purtăm acest dialog. Mai departe, e hotărârea lui să acționeze cum va crede de cuviință.

Reclamă

Pe agenda federației se află mai multe nume, dar nimic nu demarăm înainte de a trage concluziile cu Mirel. E clar însă un singur lucru: echipa națională nu e un loc pentru proiecte pe zece ani. Cine are răbdare să te aștepte zece ani?

Dacă cerem rezultate imediate, ce sens are să vorbim despre proiecte? E adevărat că Gică și-a făcut un proiect foarte frumos, care ține la o Academie, unde lucrezi zi de zi. La națională vii de trei ori anul viitor: în martie, în iunie și prin toamnă. Ce proiect să faci? Singurul proiect e să câștigi cât mai multe meciuri„, a declarat Mihai Stoichiță pentru playsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu și Gică Hagi au șanse mici să ajungă pe banca naționalei României. Stoichiță a ținut să asigure că, pentru moment, se vor purta discuții cu antrenori care sunt fără angajament.

La negocieri, dacă va pica varianta Rădoi, vor fi abordați în primul rând antrenorii liberi de contract. Dacă ajungem, de exemplu, la Petrescu, va trebui să-l întrebăm mai întâi pe Nelu Varga dacă ne dă voie să-l abordăm pe Dan. La Hagi e însă o situație mai specială. Discutăm cu patronul Hagi ca să ne permită să tratăm cu antrenorul Hagi. Glumesc!

Dar la Gică e, desigur, o postură mai aparte, fiindcă el este acolo și proprietar. Niciodată nu va putea fi în același timp și patron la Farul, și selecționer. Dar am mai tot avut dialogul ăsta, inclusiv în urmă cu trei-patru ani. Iar el a fost foarte clar atunci: Sunt patron, am anumite interese, nu pot intra în conflict cu naționala. Dacă se va pune problema să vină la lot, va trebui să cedeze clubul soției sau altei persoane pentru a se degreva de acest statut vizavi de Farul. Asta ține însă numai de Gică și de planurile lui„, a precizat Mihai Stoichiță.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţ uriaş al lui Gică Hagi

„Regele” este convins că actuala generaţie va ajunge la Mondialul din 2026 şi că va reuşi o performanţă mai mare decât Generaţia de Aur.

Veţi vedea că în 2026 ei vor face o performanţă mai bună ca a noastră, pentru că totul e un destin. Generaţia care vine trebuie să ne depăşească”, a spus Gică Hagi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”