Închide meniul

Gică Popescu râde de şefii FRF după dezastrul de la naţională: „Dacă pleacă Iordănescu, să coboare Stoichiță pe bancă!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2022, 20:27

Gică Popescu râde de şefii FRF după dezastrul de la naţională: „Dacă pleacă Iordănescu, să coboare Stoichiță pe bancă!

Gică Popescu a vorbit despre coşmarul vieţii sale

Gică Popescu, în studioul AS.ro LIVE

  • Gică Popescu îi face praf pe şefii FRF după dezastrul de la naţională
  • „Baciul” s-a enervat după România – Muntenegru 0-3

Gică Popescu îi face praf pe şefii FRF după dezastrul de la naţională. România a fost umilită de Muntenegru, scor 0-3, în Giuleşti, iar „Baciul” i-a criticat pe şefii fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E o lipsă de asumare. Știm foarte bine stilul conducerii Federației Române de Fotbal. Eu îi dau dreptate într-o bună parte. Dacă pleacă Edi Iordănescu cine vine? Știm foarte bine ce s-a întâmplat înaintea perioadei Edi Iordănescu. Pe cine să aducă? Edi Iordănescu a fost cam ultima variantă. Dacă renunțam la ultima variantă, cine antrenează. Ar trebui să coboare domnul Stoichiță pe bancă. Cei care conduc Federația consideră că nu ar fi trebuie să renunțe Edi Iordănescu. Nu vreau să îmi dau cu părerea, nu e treaba mea.

Gică Popescu îi face praf pe şefii FRF după dezastrul de la naţională

Nu știu ce vrea să spună Burleanu. Nu am de unde să știu eu ce înseamnă. Spun de aproape 20 de ani ce cred eu. Am obosit. Nu vreau să mai fac anumite declarații publice pentru că le fac degeaba. Le-am făcut 18-20 de ani. Am spus că trebuie să se întâmple asta, asta, asta. Nu s-a întâmplat nimic. De ce să îmi mai bat gura?

Reclamă

Sunt cei care au frâiele fotbalului în mână, au o anumită viziune, dacă nu, nu se întâmplă nimic. Lucrurile merg înainte, conducerea a fost aleasă cu unanimitate de voturi. Totul este la superlativ. La fiecare meci, la fiecare eșec, am ieșit public și am spus ce trebuie făcut. Știți când am spus că suntem încă foarte bine și se uita lumea așa? Eu zic că se poate și mai rău.

Gică Popescu: „Mulţi oameni spuneau că nu se vor mai uita la echipa națională!

Oameni buni, încă suntem bine, suntem doar cu un picior în groapă, se poate și mai rău. Credeți-mă ce vă spun. Atât timp cât nu se face nimic, de unde să răsară performanțele? Tot ce se poate, suntem pe drumul cel bun. Mă uit la echipele naționale. am vorbit după meciul cu Muntenegru cu mulți oameni. Majoritatea spuneau că nu se vor mai uita la echipa națională. Acesta e cel mai groaznic lucru, ca suporterii să se detașeze de echipa națională. Naționala este a suporterilor.

Reclamă

Mă doare foarte mult. Am ajuns să fiu respectat în lume prin munca pe care am făcut-o noi. Am dus echipa națională pe locul 5 în lume. Când vezi că lucrurile sunt invers și vine orice echipă și te bate acasă, doare. Lucrurile s-au schimbat în rău”, a răbufnit Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali a dat de pământ cu Edi Iordănescu chiar de ziua lui

Gigi Becali a dat de pământ cu Edi Iordănescu şi a lansat un nou atac la adresa selecţionerului României. Latifundiarul din Pipera nu înţelege de ce fostul său antrenor de la FCSB nu şi-a dat demisia după eşecul la scor de neprezentare cu Muntenegru, din UEFA Nations League.

Patronul vicecampioanei României a analizat declaraţiile oferite de Edi Iordănescu la finalul meciului din Giuleşti. Omul de afaceri este contrariat de ceea ce se întâmplă la echipa naţională şi aşteaptă să se lase cu demisii.

Reclamă 4 / 0/3

„Edi Iordănescu ce să facă? Ce să facă? Am văzut că spune că îşi asumă. Că şi-a asumat cu bărbăţie. Păi unde e bărbăţia? Bărbăţia era dacă, după meci, spunea: ‘E căciula prea mare pentru mine, nu pot să o duc’. Asta înseamnă bărbăţie. Cum adică te bate Muntenegru cu 3-0, dar tu ai bărbăţie. Unde este?

Dacă te bate Muntenegru cu 3-0 unde e bărbăţia dacă nu pleci, dacă nu îţi dai demisia? La revedere, am plecat, asta înseamnă bărbăţie. Bărbăţie a avut Mirel Rădoi, a plecat şi cu asta basta. Unde e bărbăţia, arat-o?! Bă, pleacă, că ai distrus naţionala! Nu ai cu cine. În ţara asta numai vorbă şi minciună, nu există faptă. Numai bărbaţi pe minciună!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”