Închide meniul

Gică Popescu, val de ironii după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă se lovesc de refuzuri în căutarea unui selecţioner pentru România: „Mi se pare nemaipomenit! Nu e o imagine deosebită?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 23:24 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 18:51

Gică Popescu, val de ironii după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă se lovesc de refuzuri în căutarea unui selecţioner pentru România: „Mi se pare nemaipomenit! Nu e o imagine deosebită?!

Gică Popescu, discurs fără precedent după Muntenegru – România 2-0

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Gică Popescu, ironii după ce Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță nu au găsit selecţioner pentru România. Popescu a folosit un ton ironic în momentul în care a vorbit despre situaţia în care se află echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu Federaţia, deşi Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă şi-ar fi dorit ca acesta să continue. Ulterior, şefii FRF au demarat negocieri cu Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu. În toate cazurile, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă s-au lovit de refuzuri.

Şefii Federaţiei s-au reorientat şi au mers în Franţa după Ladislau Boloni. Acesta a părut că este aproape de a accepta oferta lui Burleanu însă, în acest moment, se pare că negocierile s-au blocat.

Gică Popescu, val de ironii după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă nu găsesc selecţioner

Ar trebui să căutaţi care este motivul pentru care toţi antrenorii refuză echipa naţională. Oare este doar această temere că echipa naţională nu are o perioadă foarte bună şi nu are colectivul de jucători pe care şi l-ar dori orice antrenor ori este altceva?! Mi se pare extraordinar! Mi se pare nemaipomenit! Cinci antrenori care să refuze echipa naţională nu e imagine deosebită?„, a spus Gică Popescu, după amicalul dintre Farul şi Dinamo, scor 2-2.

Gică Popescu a respins şi ideea ca Jefte Bentacor, golgheterul Ligii 1 să fie naturalizat.

Reclamă

„Este prima oară când aud de naturalizarea lui Jefte Betancor. L-am naturalizat pe Camora. Înainte să îl naturalizăm, toată lumea spunea că e cel mai bun. După ce l-am naturalizat, am început să dăm în el”, a mai spus Popescu.

Citește și:

Ladislau Boloni ar fi refuzat oferta lui Răzvan Burleanu

Mai multe runde de negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc luni, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Problemele sunt însă legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Popescu, ironii la adresa celor din FRF
  • Ce a spus despre naturalizarea lui Jefte Bentacor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și