Închide meniul

Gigi Becali, acuzat că pune presiune la echipa naţională! Un fost tricolor a spus tot: "Nu îi plăcea deloc că jucam!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2021, 18:01

Gigi Becali, acuzat că pune presiune la echipa naţională! Un fost tricolor a spus tot: "Nu îi plăcea deloc că jucam!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, acuzat că pune presiune la echipa naţională

Născut în Germania, Maximilian Nicu a jucat trei meciuri pentru România în 2009. Acesta nu a uitat cum Gigi Becali, patronul FCSB, punea presiune la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La echipa națională primești o cu totul altă atenție decât la echipa de club. Iar în România acest lucru este chiar mai accentuat decât aici. Felul în care jurnaliștii m-au demolat și mi-au cercetat viața privată deja nu mai era normal. Odată au venit părinții mei să mă viziteze la hotel. Opt cameramani au alergat după mama mea pe stradă, aproape s-a împiedicat. Nu le păsa că ea nu voia să dea interviuri. 

Maximilian Nicu: "Becali ar fi vrut mai degrabă să își vadă propriii jucători la națională"

Dar nu doar jurnaliștii te loveau. Lui George Becali, patronul Stelei București, nu îi plăcea deloc că jucam la echipa națională. «Nu are el treabă aici», a zis. Ar fi vrut mai degrabă să își vadă propriii jucători la națională", a declarat Max Nicu pentru Der Tagesspiegel.

Victor Piţurcă, dat de gol după 12 ani! Max Nicu a dat cărţile pe faţă: "Era foarte ciudat. A vrut să mă intimideze"

Max Nicu nu a vorbit doar despre presiunea de la naţională. Acesta a făcut dezvăluiri de senzaţie din "era Piţurcă", printre care se numără cea în care fostul selecţioner a vrut să îl intimideze.

"Am amintiri foarte plăcute de la echipa națională. În special meciul cu Franța de la Paris mi-a rămas în minte. Deși eram outsideri, am făcut 1-1. Am avut pielea de găină, a fost foarte, foarte tare. Dar s-au întâmplat și lucruri ciudate. Victor Pițurcă, sub care am debutat, era foarte ciudat. Cred că m-a chemat doar pentru că presa a pus presiune pe el.

Reclamă

Nu simțea deloc ca mine și a vrut să mă intimideze puțin. Înainte de debutul cu Austria, am fost întrebat ce număr vreau pe tricou. Nu îmi păsa. Tricoul cu numărul 7 era liber, așa că l-am luat. Toți se așteptau să încep titular, dar Pițurcă m-a lăsat să joc exact 7 minute. Și cred că a făcut-o intenționat. Pe ideea «Oh, vrei 7-le. Atunci primești 7».”, a mai declarat Max Nicu pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și