Închide meniul

Gigi Becali cere un nou obiectiv pentru echipa națională: „Nu mai vreau doar să ne calificăm”

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 21:01

Reclamă
Gigi Becali cere un nou obiectiv pentru echipa națională: Nu mai vreau doar să ne calificăm”

Gigi Becali a anunţat un transfer de top la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali cere un nou obiectiv pentru echipa națională. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre campania de calificare pentru EURO 2024, după acțiunea „tricolorilor” din luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această lună, naționala lui Edi Iordănescu a remizat cu Israel, scor 1-1 și a învins-o pe Kosovo, cu scorul de 2-0. Meciul dintre România și Kosovo a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali cere un nou obiectiv pentru echipa națională. Latifundiarul dorește ca România să termine grupa pe primul loc

Patronul vicecampioanei este de părere că România se va califica la Campionatul European din 2024, după rezultatele obținute de către „tricolori” în luna septembrie. De asemenea, Gigi Becali le cere elevilor lui Edi Iordănescu ca noul obiectiv al acestora să fie calificarea la turneul final din Germania de pe primul loc.

„Eu cred că ne calificăm. Dar eu acuma nu mai vreau doar să ne calificăm. Vreau să ne calificăm de pe locul întâi! Spun unii că tot timpul în viață trebuie să țintești sus ca să ajungi mare.

Dacă nu atungi ținta aia de 7 metri, vei atinge la 5-6 metri. Dacă țintești la 4, poți să ajungi la 2! Noi trebuie să țintim acuma locul unu! Așa trebuie!

Reclamă

Vrem locul unu! De ce? Pentru că am văzut că se poate! E totuși posibil să nu avem valoare sau să nu fie antrenorii valoroși. Asta s-a întâmplat”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

În momentul de față, primul loc în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024 este ocupat de Elveția, cu 14 puncte. Urmează apoi România, cu 12 puncte, în timp ce poziția a 3-a este ocupată de Israel. Pe locurile 4 și 5 se află Belarus și Kosovo, ambele cu câte 4 puncte. Ultimul loc este ocupat de Andorra, cu doar 2 puncte.

Pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu următorul meci este pe 12 octombrie, împotriva selecționatei din Belarus. Partida va începe de la ora 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali îi ia apărarea lui Edi Iordănescu şi atacă doi jucători

„Nu e suficient ce a făcut Coman. Trebuie mai mult. Dar dacă trebuie mai mult, să îi spună Edi ce să facă. Dacă îl pui fundaș stânga, nu mai poți să bați pe Israel și pe Elveția. Coman are explozie! Hagi îi dădea voie, îi zicea că nu are voie să se apere. Omul își face treaba lui, nu îl învăț eu pe Edi.

Vreau să zic că mi-a plăcut naționala. Acum vreau direct locul 1. Se poate! N-avem atacant, așa e. Alibec nu mai este ăla care fost la Farul. A început să fie ca pe vremuri, când era la mine. O anumită indolență, mâinile pe sus. Nu mai are nici fizicul ăla. Oamenii când își văd sacii în căruță, în loc să tragă tare acolo… Dacă Alibec se ținea de fotbal ca lumea era mare fotbalist!

Puşcaş, săracul, ce poţi să spui de el? Trebuie să îl trimiţi la lupte! El e puternic, atât! Are forţă, poţi să îl trimiţi la lupte. Nu are execuţie, iar dacă nu ai execuţie ca atacant, nu ai ce să faci. Poate îl ia pe Louis Munteanu, mie de el îmi place. Munteanu e fotbalist.

Poate ascultă Edi și ține cont de păreri. Nu e rușine. El cu smerenie a câștigat, el știe ce înseamnă. E băiat inteligent. Nu e norocos, sunt rugăciunile mamei lui”, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și