Închide meniul

Câţi bani poate primi Gigi Becali, în urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Ankaragucu: „E posibil!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 12:07

Câţi bani poate primi Gigi Becali, în urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Ankaragucu: „E posibil!

Câţi bani poate primi Gigi Becali, în urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Ankaragucu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

S-a aflat câţi bani poate primi Gigi Becali, în urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Ankaragucu. Patronul de la FCSB a dezvăluit că ar putea încasa suma de 200.000 de euro, în urma faptului că a păstrat un procent din viitorul transfer al jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost transferat de Ankaragucu în această vară. În schimbul internaţionalului român, turcii le-au plătit celor de la Galatasaray suma de 3 milioane de euro.

Câţi bani poate primi Gigi Becali, în urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Ankaragucu

Gigi Becali poate încasa o sumă importantă, la doi ani distanţă după ce l-a vândut pe Olimpiu Moruţan. Patronul de la FCSB a declarat că, în urma vânzării jucătorului de Galatasaray la Ankaragucu, poate încasa suma de 200.000 de euro.

Aceasta sumă poate intra în conturile FCSB-ului, dacă se vor îndeplini şi anumite condiţii menţionate în contract de către Galatasaray, în momentul în care l-a vândut pe Moruţan la Ankaragucu.

„Moruțan s-a vândut cu 5 milioane. Acum, l-a vândut Galatasaray cu 3 milioane prin Turcia, pe acolo. Mai au un bonus, niște convenții. Dacă rămân în divizie, mai dă 3. Cum ar veni, a costat 6 dacă rămân în divizie turcii. E posibil.

Reclamă

Eu mai pot să iau diferența, vreo 200.000 de euro, adică 20% din profit”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Olimpiu Moruţan a fost vândut de FCSB în vara lui 2021 la Galatasaray. Turcii îi plăteau lui Gigi Becali, la momentul respectiv, suma de 4,1 milioane de euro.

FCSB l-a cumpărat pe Moruţan în 2018 de la Botoşani, în schimbul sumei de 1,2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a recunoscut că a ratat două transferuri de titlu

Gigi Becali a recunoscut că a ratat două transferuri de titlu. Patronul FCSB-ului şi-a dorit să aducă jucători de la campioana României, Farul, dar s-a uitat la bani şi nu a acceptat să îi achite şase milioane de euro lui Gică Hagi!

Latifundiarul din Pipera a anunţat că, în această vară, a dorit să îi transfere pe Andrei Borza şi Adrian Mazilu. Conducătorii Farului au cerut câte 3 milioane de euro pentru fiecare jucător şi nu au reuşit să îl convingă pe Becali.

”Nu l-am luat pe Mazilu de la Farul pentru că nu ştiam dacă funcţionează la mine. Dacă funcţionează doar la Gică? L-am luat pe Nedelcu, dar nici la Gică nu mai merge acum. Am dat două milioane pe Nedelcu. Mă întreb, dacă nu funcţionează la mine? Mazilu cred că va reuşi, dar îmi e teamă să mai iau de la Gică.

Mazilu era prea scump, nu dădeam trei milioane pe el, dar Gică a luat trei milioane până la urmă. Pe Borza am vrut să-l iau, dar impresarul mi-a cerut 3 milioane, eu am spus că dau doar un milion”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și