Închide meniul

Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce”! Ce schimbări trebuia să facă Edi

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iulie 2024, 14:16

Reclamă
Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce! Ce schimbări trebuia să facă Edi

Gigi Becali, după România - Olanda 0-3: "Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce"!

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a analizat meciul tricolorilor cu batavii, după România – Olanda 0-3. Patronul FCSB-ului a susţinut că Edi Iordănescu ar fi trebuit să facă anumite schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, patronul FCSB-ului l-a lăudat pe Edi Iordănescu pentru că România s-a calificat în optimile de finală la EURO 2024.

Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce”!

Toate au fost în favoarea noastră. Semnele erau să trecem. Am dat un gol şi de pe ultimul loc am trecut pe primul loc. Eu nu visam că putem să batem Olanda, putem să câştigăm cu ei doar dacă vrea Dumnezeu. 

Dacă ne lasă Dumnezeu la plutire, ne spulberă. Poţi să te pui cu ei? E diferenţă ca de la cer la pământ. Te baţi Dacia cu Rolls Royce. Ăia au jucători de 200 de milioane, noi costăm 50 de milioane toţi. 

Trebuia să fie 17-0 la un moment dat. Am zis că dăm un gol norocos şi apoi intrăm cu ei în prelungiri, la 11 metri. Înţelegi? Ăsta era gândul meu.

Reclamă
Reclamă 4

Altfel, nu ai cum să te baţi cu ăştia. Am avut suflet, n-am mai avut suflu. Se termină benzina la un moment dat. Şi cu ucrainenii, cu belgienii… Au alergat, au dat totul. Dar se termină benzina. A stors Edi tot ce s-a putut din ei.

Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut”

Singurul lucru, probabil două-trei schimbări. Dar degeaba. Edi a făcut o minune, trebuie să îl apreciem. Dar cei care fac minuni, mai şi greşesc. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut.

Te spulberau oricum. Şi aşa, 3-0 e mic rezultatul. Putea fi 7-8. Am scăpat uşor. N-ai cum să te baţi cu ei. A zis frumos Edi, nu poţi să te baţi cu istoria. 

Reclamă

Noi din 12 meciuri am câştigat doar un meci. Schimbă Edi istoria? Nu ai cum să schimbi. Hai să fim corecţi. Dacă am pierdut un meci cu nişte supra oameni, trebuie să fim supăraţi? 

A fost un vis frumos, trebuie să apreciem ce am reuşit, a fost o jucărie frumoasă. Şi gata!”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său: „Familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională”

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce România a fost eliminată de la EURO 2024 şi a făcut un anunţ despre viitorul său. Selecţionerul a spus că România a plecat cu „sufletul frânt”  după înfrângerea cu Olanda.

Mai mult, Edi Iordănescu a avut un mesaj de mulţumire pentru jucători şi a vorbit despre parcursul perfect şi din preliminarii. Mai mult, selecţionerul România le-a cerut iertare fanilor despre care a spus că sunt „campionii Europei”. Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său şi a spus că va lua o decizie după o discuţie cu familia.

Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Mi-am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat, ne-am dorit foarte mult. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar care poate pe viitor să aducă lucruri frumoase. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor, au depăşit limite, au depăşit aşteptări. România s-a calificat de pe primul loc, a câştigat grupa. E greu să depăşeşti zeci de ani de decalaje faţă de fotbalul românesc. Le mulţumim fanilor. Suporterii sunt campionii Europei, noi nu suntem… poate pe viitor.

Am vrut să îi surprindem, să pune presiune pe construcţia lor. Am fost intenşi, i-am pus în dificultate. Vedeţi că toate golurile lor sunt acţiuni individuale. Ianis s-a lovit, Vasile a avut comoţie. A trebuit să improvizăm, adversarul ne-a dat gol.

(Rămâneţi sau nu?) Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu la sport.ro după România – Olanda 0-3.

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

21:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și