Închide meniul

Edi Iordănescu, anunţ de ultimă oră despre viitorul său: „Familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2024, 21:32 / Actualizat: 3 iulie 2024, 11:52

Reclamă
Edi Iordănescu, anunţ de ultimă oră despre viitorul său: „Familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională

Edi Iordănescu, anunţ de ultimă oră despre viitorul său

Edi Iordănescu, la meciul cu Ucraina / Profimedia Images

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce România a fost eliminată de la EURO 2024 şi a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul său. Selecţionerul a spus că România a plecat cu „sufletul frânt”  după înfrângerea cu Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Edi Iordănescu a avut un mesaj de mulţumire pentru jucători şi a vorbit despre parcursul perfect şi din preliminarii. Mai mult, selecţionerul România le-a cerut iertare fanilor despre care a spus că sunt „campionii Europei”. Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său şi a spus că va lua o decizie după o discuţie cu familia.

Edi Iordănescu, anunţ de ultimă oră despre viitorul său

„Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Mi-am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat, ne-am dorit foarte mult. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar care poate pe viitor să aducă lucruri frumoase. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor, au depăşit limite, au depăşit aşteptări. România s-a calificat de pe primul loc, a câştigat grupa. E greu să depăşeşti zeci de ani de decalaje faţă de fotbalul românesc. Le mulţumim fanilor. Suporterii sunt campionii Europei, noi nu suntem… poate pe viitor.

Am vrut să îi surprindem, să pune presiune pe construcţia lor. Am fost intenşi, i-am pus în dificultate. Vedeţi că toate golurile lor sunt acţiuni individuale. Ianis s-a lovit, Vasile a avut comoţie. A trebuit să improvizăm, adversarul ne-a dat gol.

(Rămâneţi sau nu?) Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu la sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Burcă, mesaj de luptă după eliminarea României de la EURO 2024

Andrei Burcă a transmis un mesaj de luptă după eliminarea României de la EURO 2024. Fundaşul central al lui Edi Iordănescu le-a mulţumit fanilor pentru atmosfera făcută pe toată durata turneului final.

România a câştigat grupa E de la EURO 2024, dar a fost oprită de Olanda în optimile de finală. Tricolorii au cedat cu 0-3, după golurile marcate de Gakpo (20) şi Malen (83, 90+2). Olandezii vor juca în turul următor cu câştigătoarea meciului Austria – Turcia.

O seară tristă pentru noi, le mulţumim fanilor pentru că au fost senzaţionali pe toată durata acestui turneu. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim din grupă de pe primul loc. Am jucat bine în primele 15 minute, a venit acel gol la prima fază a lor. Ne-au destabilizat.

Reclamă

Am încercat, pentru România joc orice e posibil. Suntem dezamăgiţi, dar în acelaşi timp… mă încearcă multe sentimente acum, ne-am dorit foarte mult. Acesta este nivelul, ne-am bătut de la egal la egal cu toată lumea. Trebuie să nu mai mergem din 8 în 8 ani la turneele finale, să învăţăm din acest turneu final şi să căpătăm experienţă.

Fanilor le transmit că ei au fost jucătorul numărul 1, când îi avem alături putem face lucruri măreţe„, a declarat Andrei Burcă pentru sursa mai sus citată.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și