Închide meniul

Gigi Becali i-a cerut, din nou, demisia lui Edi Iordănescu: „Ai pierdut, gata! La revedere, ai plecat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2022, 8:37

Gigi Becali i-a cerut, din nou, demisia lui Edi Iordănescu: „Ai pierdut, gata! La revedere, ai plecat!

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht - FCSB 2-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali i-a cerut din nou demisia lui Edi Iordănescu. Patronului de la FCSB nu i-a trecut supărarea după ce România a pierdut 3 din cele 4 meciuri jucate în Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut un nou mesaj dur pentru selecţionerul Edi Iordănescu, chiar în cadrul conferinţei de presă în care l-a prezentat pe Joyskim Dawa. Patronul roş-albaştrilor i-a cerut, din nou, lui Edi Iordănescu să plece de pe banca naţionalei.

Mai mult, Gigi Becali l-a atacat şi pre Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Gigi Becali i-a cerut, din nou, demisia lui Edi Iordănescu

Ce bărbaţie? Ai pierdut, gata! La revedere, ai plecat! Cum e bărbăţia? Că îngropi echipa şi rămâi? Dacă nu spunea cuvântul bărbăţie, nu mă interesa. Era treaba lui.

Acum, şi pe partea cealaltă. Dacă faci selecţia pe care o faci… Nu vreau să dau nume acum. Hagi are dreptate. Noi avem fotbalişti. Am văzut şi la Piţurcă, a zis că trebuie să pui jucătorul în funcţie de ce poate.

Reclamă

Pentru mine contează faptele, ce ai făcut, ce ai demonstrat. Uite, eu l-am luat pe Dawa direct din Camerun? Nu! L-am văzut la Botoşani, a dat 4 goluri, puternic. Atunci m-a convins.

Burleanu, bă, ce-ai făcut tu în viaţa ta? Ce ai făcut la fotbal? Unde sunt Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu. Cine e acolo? Mihai Stoichiţă. Băiat bun, dar nu prea a făcut… Pentru mine faptele contează”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Edi Iordănescu este susţinut de Federaţie

După rezultatele mai puţin bune pe banca naţionalei României, s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Edi Iordănescu. FRF a asigurat că Edi Iordănescu va beneficia în continuare de sprijinul staff-ului administrativ. Președintele Federației, Răzvan Burleanu, și directorul tehnic, Mihai Stoichiță, au anunțat ce va urma la echipa națională, după înfrângerile usturătoare din Liga Națiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

FRF a organizat joi dimineață o ședință, la care au participat Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu. Așa cum AS.ro anunțase încă de dinaintea comunicatului oficial, Iordănescu Jr. își va continua mandatul la cârma naționalei:

„Ca urmare a rezultatelor înregistrate de echipa națională a României în meciurile din luna iunie, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc în această dimineață o întâlnire între administrația FRF, reprezentată de directorul tehnic Mihai Stoichiță și președintele Răzvan Burleanu, și domnul Edward Iordănescu. În urma discuțiilor avute, Federația Română de Fotbal își reafirmă sprijinul pentru Edward Iordănescu.”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

„E momentul să luăm niște decizii tehnice ferme!”, a anunțat Mihai Stoichiță. În ciuda gravității precizării, directorul tehnic al FRF a explicat apoi că Edi Iordănescu va rămâne pe postul de selecționer și se va bucura de toată încrederea Federației.

„Suntem într-un moment greu pentru fotbalul românesc. Putem spune că nu mai este vorba de un accident. Am schimbat selecționerii, însă rezultatele nu sunt mai bune, ba din contră, aș putea spune. De data aceasta nu vom mai interveni la nivelul băncii tehnice. E momentul să privim adevărul, chiar dacă nu ne place, și să luăm niște decizii tehnice ferme!

Vom analiza bine această perioadă FIFA, una mai lungă decât de obicei, cu patru meciuri. Considerăm că ar trebui să fie o onoare să reprezinți o țară întreagă pentru oricine! Edward Iordănescu are parte de toată încrederea noastră și are misiunea de a reclădi Echipa Națională. Îi vom oferi tot sprijinul!”, a spus Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, pe site-ul oficial al FRF.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și