Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu rămâne la naționala României! Propunerea de care Răzvan Burleanu nu a vrut să audă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2022, 15:49

Edi Iordănescu rămâne la naționala României! Propunerea de care Răzvan Burleanu nu a vrut să audă

Edi Iordănescu ar putea pleca de la naţionala României

Edi Iordănescu, pe banca naționalei României / Profimedia Images

Edi Iordănescu rămâne la naționala României! Selecționerul a avut o discuție prelungită, miercuri, cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, și a dat un răspuns azi, chiar în ziua în care împlinește 44 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, Iordănescu le-a transmis oficialilor de la FRF că dacă vor decide să renunțe la colaborare, nu va avea pretenții la cluaza de reziliere din contract, astfel că ar fi plecat fără să primească niciun ban.

Edi Iordănescu rămâne la naționala României!

Burleanu și Stoichiță nu au vrut să audă și i-au propus acestuia să rămână, având mână liberă la echipa națională. Răspunsul lui Edi a fost afirmativ, astfel că vor urma remanieri serioase de lot, acesta fiind dispus să taie în carne vie.

Astfel, ne putem aștepta la dispariția de la lot a veteranilor, iar în locul lor vom vedea jucători tineri care să dea totul atunci când primesc convocarea. Primii pe listă ar putea fi chiar Vlad Chiricheș și Alexandru Maxim, fotbaliști pe care Edi a fost nevoit de două ori să îi convingă să nu se retragă de la națională.

Dacă inițial, Edi Iordănescu a încercat și să îndeplinească obiectivul de a termina grupa de Nations League pe locul 2, acum el va face totul doar să schimbe fața echipei naționale, care nu a marcat decât un gol în cele 4 meciuri disputate în luna iunie.

Reclamă

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României

Marian Aliuță i-a făcut praf pe jucătorii României. Fostul mijlocaș îi acuză pe jucători că nu mai respectă tricoul selecționatei pentru care el a prins doar cinci meciuri.

”Era greu când eram eu să prinzi lotul și eu eram fotbalist, pot să zic asta. Veneam la echipa națională și mă bucuram să intru 10 minute. Mai erau meciurile la care erai convocat, dar nu jucai. Alea nu se pun. Eu cred că jucam 10 ani azi, număr 10. Azi văd ce se întâmplă în fotbal.

Probabil că jucătorii de azi nu mai pun preț pe echipa națională. S-au obișnuit cu înfrângerile și lipsa calificărilor. E un mod de `a merge și eu la echipa națională și atât`. Înainte, visai. Când te anunța că ești la echipa națională, erai cel mai fericit. Azi nu mai e așa. Atunci, vedeai fotbaliști de afară, se simțea că aveau personalitate toți”, a spus Aliuță, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și