Închide meniul

Gigi Becali îl cere pe Gică Hagi selecţioner în locul lui Edi Iordănescu: „E singurul om care poate să reinventeze naționala”

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 13:31

Reclamă
Gigi Becali îl cere pe Gică Hagi selecţioner în locul lui Edi Iordănescu: E singurul om care poate să reinventeze naționala”

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Jose Mourinho a dezvăluit că ştie un singur cuvânt în română

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali îl cere pe Gică Hagi selecţioner în locul lui Edi Iordănescu după România-Israel 1-1. Patronul celor de la FCSB și-a argumentat propunerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a remizat în meciul cu Israel, scor 1-1, în al 5-lea meci din preliminariile pentru EURO 2024. Pentru „tricolori” urmează meciul cu Kosovo, de marți seară, de la ora 21:45, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali îl cere pe Gică Hagi selecţioner în locul lui Edi Iordănescu. Ce consideră latifundiarul din pipera

Patronul vicecampioanei, Gigi Becali, este de părere că Gică Hagi poate salva echipa națională. Latifundiarul din Pipera a făcut această recomandare după ce elevii lui Edi Iordănescu au fost dominați de către adversari în meciul cu Israel, încheiat la egalitate, scor 1-1.

„Este singurul om care poate să reinventeze naționala, care e geniu și care-i mănâncă. Hagi îi mănâncă direct dacă nu joacă. Hagi nu acceptă hai să ne apărăm 5-4-1. Dar nu vine Hagi, nu vine. Are omul afacerea lui.

Nu ai văzut când l-a pus pe Rednic a venit în cap, s-a distrus. După abia a redresat echipa. Gică are o echipă pe care numai el poate să o țină sus. Aia nu e o echipă de mare valoare.

Reclamă

Dacă vine un antrenor acolo se duc pe locul 9. (n.r. Hagi selecționer și antrenor la Farul) Da, să facă așa. Eu sunt de acord”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

În momentul de față, România se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Pe primul loc este Elveția, cu 11 puncte. Pe poziția secundă „tricolorii” au 9 puncte, în timp ce Israel, locul al 3-lea, are 8 puncte. Locurile 4 și 5 sunt ocupate de Belarus și Kosovo, fiecare cu câte 4 puncte, în timp ce ultima poziție este ocupată de Andorra, cu doar 1 punct.

Gigi Becali, criză de nervi din cauza lui Deian Sorescu

Latifundiarul din Pipera l-a „distrus” pe Edi Iordănescu. A lansat un atac furibund la adresa selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce Manea? Gata, bă, nu îl ştiu eu pe Manea? Vă spun un lucru care chiar e de râs. Noi suntem chiar toţi proşti şi nu l-am văzut noi pe Sorescu? Suntem proşti toţi, idioţi? Eşti tu cel mai deştept de pe globul ăsta şi noi suntem atât de idioţi? Sorescu noi nu îl vedem şi nu îl luăm…

Nu zic că e prost jucător, dar suntem noi toţi proşti? Şi polonezii îl dau împrumut. Şi tu vii, inteligenţa întruchipată: ‘Eu îi fac, pe Sorescu îl bag eu!’. Bă, îţi arată Dumnezeu mândria ta. Ce Sorescu mă, eşti nebun la cap? Ne sfidezi pe noi toţi? Singurul care poate să facă aşa ceva e Hagi, dar Hagi îl ia şi îl antrenează el 3-5 luni.

Tu doar acolo doar îl selecţionezi, cum să îl faci pe Sorescu? Tu vrei să ne araţi tu nouă că tu eşti marele antrenor? Uite, bă, că nu poţi să ne arăţi.

Bine, şi Moruţan tot o apă şi un pământ e. Am luat bani pe el, a fost al meu, dar nu putem să jucăm noi cu jucători de ăştia care tiki-taki, alunecă că are prea mare demaraj”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și