Închide meniul

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra: „Edi a vrut să se răzbune. De ce să minţi în halul ăsta de Olaru?”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2023, 11:00

Reclamă
Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra: „Edi a vrut să se răzbune. De ce să minţi în halul ăsta de Olaru?

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra. Patronul FCSB îl acuză pe Edi Iordănescu de minciună în privinţa lui Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului în meciul cu Andorra. Becali acuză că Edi Iordănescu a încercat să se răzbune pe el şi că Olaru nu avea nicio afecţiune.

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra: „Edi a vrut să se răzbune. De ce să minţi în halul ăsta de Olaru?”

Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Păi dacă nu faci dreptatea, n-o împlineşti, roagă-te, tată, să iei iconiţele, să le pupi, să te pui în cap, Dumnezeu… Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Dreptatea nu o faci, eşti şi mincinos.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

„Oli (n.r. Darius Olaru) a călcat strâmb la antrenament, a fost în contact continuu cu noi, cu staff-ul medical. Nu am riscat cu el. Am considerat că e foarte important ca el să aibă ultimul cuvânt în ceea ce simte el. Cât timp nu a fost sută la sută, am preferat să nu riscăm. Oli o să fie bine foarte curând. Niciodată nu o să fac ceva ce știu că pune la risc un jucător. Avem un staff de top și tot timpul suntem în dialog. Fiți siguri că nu riscăm niciodată nimic”, a spus Edi Iordănescu, la Prima TV.

Reclamă

Florin Prunea a spus cine l-a convins pe Edi Iordănescu să îi schimbe poziţia lui Ianis Hagi: „S-a uitat la toţi zilele astea”

Florin Prunea a spus cine l-a convins pe Edi Iordănescu să îi schimbe poziţia lui Ianis Hagi. Fostul portar al Generaţiei de Aur e sigur că o declaraţie a lui Ionuţ Lupescu l-a făcut pe Edi Iordănescu să îl introducă pe Ianis în spatele vârfului Bîrligea.

România a jucat într-un sistem 4-2-3-1 cu Andorra, cu Ianis Hagi aflat în spatele vârfului împins, Daniel Bîrligea. Totul a funcţionat perfect, Ianis a fost omul meciului, iar România a obţinut o victorie facilă cu Andorra.

Eu spun că Edi s-a uitat la toți zilele astea. Și la Popescu (n.r. Gică Popescu), și la mine, și la Lupescu (n.r. Ionuț Lupescu). Și eu cred că a luat… El, totuși, vine dintr-o familie… Tatăl lui a fost unul dintre cei mai mari antrenori ai acestei țări.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că la toți s-a uitat și s-a gândit: ‘Bă, dar dacă ei spun adevărul?’. L-a văzut pe Lupescu la tine când a spus clar: ‘Ianis trebuie să joace în poziția aia (n.r. în spatele vârfului)’, așa cred eu. Și uite că se pare că a avut, am avut dreptate”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

România a urcat pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024. Naţionala are 16 puncte, obţinute în 8 partide, fiind neînvinsă în aceste preliminarii. Elveţia a coborât pe 2 după egalul surprinzător cu Belarus acasă. Belarus a condus cu 3-1 în minutul 84 al partidei, dar elveţienii au reuşit să smulgă un egal, marcând două goluri în minutele 89 şi 90. Akanji şi Amdouni au înscris, aducând un punct Elveţiei, care nici nu concepea să piardă acasă cu Belarus.

Nicuşor Bancu, după România – Andorra 4-0: ”Elveţia nu e o nucă aşa tare”

Nicuşor Bancu a oferit o declaraţie uluitoare după România – Andorra 4-0. Fundaşul stânga al naţionalei a susţinut că Elveţia nu ar fi o echipă atât de puternică.

Bancu e convins că naţionala o poate învinge pe Elveţia în ultimul meci al preliminariilor pentru EURO 2024. „Finala” România – Elveţia e LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

”La cum suntem acum, eu zic că avem o șansă mare să ne calificăm, dar până nu suntem matematic nu putem să spunem că suntem calificați.

Elveția se pare că nu este o nucă așa de tare. Avem meci direct cu ei acasă și aici putem să batem pe oricine. Mi-aș dori să fie totul pe teren ca să nu existe alte discuții.

Cred că cel mai frumos gol a fost cel anulat. Ne-am pregătit bine, Mister a fost destul e explicit. Andorra nu ne-a pus probleme și am arătat foarte bine”, a declarat Nicușor Bancu după România – Andorra 4-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și