Închide meniul

Gigi Becali nu l-a iertat pe Edi Iordănescu! „I-a dat Dumnezeu o palmă, să facă dreptate”

Dan Roșu Publicat: 15 octombrie 2023, 9:03 / Actualizat: 19 octombrie 2023, 13:09

Reclamă
Gigi Becali nu l-a iertat pe Edi Iordănescu! „I-a dat Dumnezeu o palmă, să facă dreptate

Gigi Becali nu l-a iartat pe Edi Iordănescu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali nu l-a iertat pe Edi Iordănescu, după ce selecţionerul nu i-a titularizat pe Darius Olaru şi Florinel Coman, în Belarus – România 0-0. Finanţatorul de la FCSB susţine că decizia nu a venit din motive sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a fost introdus pe teren în minutul 77, în timp ce Florinel Coman nu a jucat deloc la Budapesta. Acum, pentru duelul cu Andorra, Edi nu se va putea baza pe căpitanul roş-albaştrilor.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Edi Iordănescu

„Nu mai vreau să fac păcate. Eu pot să strig doar supărarea și mâhnirea mea. Nu mai vreau să-mi fac păcate să mai zic de Edi. E treaba lui, doar atât îi mai spun. Dumnezeu face dreptate pentru că nu ai cum așa ceva.

Să nu-l bagi pe Coman înseamnă că ai ceva împotriva mea. Nu înțeleg! Eu zic că are ceva cu mine. (n.r. a rămas cu resentimente de când v-ați despărțit?) Nu numai asta.

Când m-am luat de el cu echipa națională și vrea să arate. Noi înainte de meciul ăsta eram pe cai mari. Dacă băteam cu Belarus eram calificați.

Reclamă

Când s-a văzut pe cai a zis: ‘Acum sunt pe cai, îmi permit să fac că sunt șmecher’. I-a dat Dumnezeu o palmă, să facă dreptate. Acum intră Coman (n.r. cu Andorra), nici nu ai cum”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Răspunsul lui Edi Iordănescu când a fost întrebat de ce nu l-a folosit pe Florinel Coman cu Belarus

Selecţionerul României a spus că a luat în calcul şi starea gazonului de la Budapesta în momentul în care a ales echipa. Florinel Coman nu a jucat niciun minut cu Belarus, iar selecţionerul Edi Iordănescu a fost criticat de Gigi Becali. Înaintea partidei cu Andorra, Edi Iordănescu a explicat de ce a ales să nu îl folosească deloc pe Coman.

„Probabil că acesta a fost motivul. Nu are rost acum să mai vorbim despre primul 11, aşa au fost alegerile noastre, considerăm că doar golul ne-a lipsit. Dacă aveam prezenţă de spirit în prima repriză şi marcam, jocul se transforma şi aveam un adversar care ieşea de la cutie şi se deschidea. Dacă reuşeam şi câştigam jocul, acum tonul general era altul.

Reclamă 4 / 0/3

Ţinem cont şi de aceste detalii. Terenul a fost greu, cu mult nisip, cu pământ. Am ţinut cont şi alegerile le-am făcut şi în sensul acesta. Am dorit mai mult să avem jucători care să meargă vertical, jucătorii care să ceară în limita spaţiului lăsat de adversari, care să intre în careu. Acum, că ar fi jucat X sau Y, sau să intru în detalii despre alegerile noastre nu o să o fac’, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și