Închide meniul
EXCLUSIV

Răspunsul lui Edi Iordănescu când a fost întrebat de ce nu l-a folosit pe Florinel Coman cu Belarus

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2023, 13:30

Reclamă
Răspunsul lui Edi Iordănescu când a fost întrebat de ce nu l-a folosit pe Florinel Coman cu Belarus

Răspunsul lui Edi Iorddănescu când a fost întrebat de ce nu l-a folosit pe Florinel Coman cu Belarus

Captură AntenaSport

Răspunsul lui Edi Iordănescu când a fost întrebat de ce nu l-a folosit pe Florinel Coman cu Belarus. Selecţionerul României a spus că a luat în calcul şi starea gazonului de la Budapesta în momentul în care a ales echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman nu a jucat niciun minut cu Belarus, iar selecţionerul Edi Iordănescu a fost criticat de Gigi Becali. Înaintea partidei cu Andorra, Edi Iordănescu a explicat de ce a ales să nu îl folosească deloc pe Coman.

Răspunsul lui Edi Iordănescu când a fost întrebat de ce nu l-a folosit pe Florinel Coman cu Belarus

Probabil că acesta a fost motivul. Nu are rost acum să mai vorbim despre primul 11, aşa au fost alegerile noastre, considerăm că doar golul ne-a lipsit. Dacă aveam prezenţă de spirit în prima repriză şi marcam, jocul se transforma şi aveam un adversar care ieşea de la cutie şi se deschidea. Dacă reuşeam şi câştigam jocul, acum tonul general era altul.

Ţinem cont şi de aceste detalii. Terenul a fost greu, cu mult nisip, cu pământ. Am ţinut cont şi alegerile le-am făcut şi în sensul acesta. Am dorit mai mult să avem jucători care să meargă vertical, jucătorii care să ceară în limita spaţiului lăsat de adversari, care să intre în careu. Acum, că ar fi jucat X sau Y, sau să intru în detalii despre alegerile noastre nu o să o fac’, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman, în duelul dintre Belarus şi România. Patronul de la FCSB consideră că selecţionerul „ia la mişto” pe toată lumea, după ce „Mbappe de România” nu a bifat niciun minut, în duelul de la Budapesta.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera consideră că naţionala nu mai are şanse să se califice la EURO 2024, deoarece „tricolorii” nu au şanse să o învingă pe Israel. Acesta s-a mai revoltat şi de faptul că Adrian Şut nu a fost convocat, fiind în schimb preferat Marius Marin.

„Ăsta este Edi Iordănescu, iar cine nu s-a obișnuit cu el îl sfătuiesc să nu se consume că nu ai pentru cine. Omul este un orgolios și vrea să ne arate că el este cel mai șmecher antrenor. Dar el mi-a făcut mie aseară un mare bine.

Când am văzut că nu e titular Florinel Coman nu m-am mai uitat la meci. Nu avea rost să mă mai consum, deja m-am obișnuit cu el. Edi își face ambiții cu mine și cu FCSB. S-a crezut că e cu sacii în căruță și a zis că nu are nevoie de ăștia ai mei de la FCSB în meciul ăsta foarte important. Îl cari după tine pe Coman prin Ungaria ca să ce? Îl odihnești pentru Andora? Chiar ne ia la misto?

Reclamă 4 / 0/3

Îl bagi pe Olaru pe teren prin minutul 78? Mi-au zis ăștia ai mei. Nu-l convoci la națională pe Șut că îl ai pe Marius Marin? A, Șut nu e static, iar ție îți plac ăia statici, ăia care nu produc nimic. Iar acum ce vrei să faci? Folosești cel mai bun jucător din campionatul intern cu Andorra? Ți-a ajuns cuțitul la os și îl bagi pe Florinel Coman, nu?

Mă întrebi dacă o să ne mai calificăm? Pai cum? Batem noi Israelul? Suntem noi în stare să batem Israelul cu jocul ăsta static al lui Edi Iordănescu? FCSB domină autoritar campionatul, iar nenea Edi ne ia la mișto pe noi și își face ambiția cu Gigi Becali. A jucat fără niciun jucător de la noi în primul ’11”. Însă, degeaba vorbesc eu că pe Edi ăsta nu îl trezește nimeni la realitate”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și