Închide meniul

Gigi Becali, „ordin” pentru Edi Iordănescu înainte de România – Kosovo: „E demonstrat!”. Jucătorul pe care îl cere titular

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2023, 8:24

Reclamă
Gigi Becali, „ordin pentru Edi Iordănescu înainte de România – Kosovo: „E demonstrat!. Jucătorul pe care îl cere titular

Gigi Becali, "ordin" pentru Edi Iordănescu înainte de România - Kosovo

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Gigi Becali nu se dezminte şi a avut un „ordin” pentru Edi Iordănescu, înainte de România – Kosovo, meci care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Patronul FCSB-ului cere ca un jucător de la echipa sa să fie titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a lansat un atac dur la adresa selecţionerului, după ce România a remiza cu Israel, scor 1-1, în preliminariile pentru EURO 2024. Becali a criticat tactica lui Edi Iordănescu şi a anunţat că Gică Hagi este singurul antrenor care ar putea obţine rezultate pe banca primei reprezentative.

Gigi Becali, „ordin” pentru Edi Iordănescu înainte de România – Kosovo

Mai mult, omul de afaceri i-a transmis un mesaj vehement selecţionerului. L-a anunţat că Ştefan Târnovanu ar trebui să nu lipsească din primul 11. Finanţatorul vicecampioanei României e convins că Târnovanu este la un nivel mai ridicat decât rapidistul Horaţiu Moldovan.

Bagă-l pe Târnovanu în poartă! Nu-l compari cu ăla niciodată în viața ta. E dublu peste el. O să zică lumea că vreau eu, dar nu e așa. E demonstrat! O să vedeți pe ce bani va pleca Târnovanu și pe ce bani va pleca Moldovan. Ce legătură are când există Târnovanu? Nu are ce căuta!„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Târnovanu nu a mai fost titular la naţională din luna noiembrie a anului trecut. Le-a luat faţa lui Horaţiu Moldovan şi Mihai Popa în amicalul României cu Moldova, câştigat de tricolori cu 5-0.

Reclamă

Goalkeeperul în vârstă de 23 de ani de la FCSB a fost titular în toate meciurile roş-albaştrilor din acest sezon. L-a scos din echipa de start pe Andrei Vlad, cel despre care Gigi Becali spunea că este „Messi al portarilor”.

Gigi Becali îl cere pe Gică Hagi selecţioner în locul lui Edi Iordănescu

Gigi Becali îl cere pe Gică Hagi selecţioner în locul lui Edi Iordănescu după România-Israel 1-1. Patronul celor de la FCSB și-a argumentat propunerea.

Patronul vicecampioanei, Gigi Becali, este de părere că Gică Hagi poate salva echipa națională. Latifundiarul din Pipera a făcut această recomandare după ce elevii lui Edi Iordănescu au fost dominați de către adversari în meciul cu Israel, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Este singurul om care poate să reinventeze naționala, care e geniu și care-i mănâncă. Hagi îi mănâncă direct dacă nu joacă. Hagi nu acceptă hai să ne apărăm 5-4-1. Dar nu vine Hagi, nu vine. Are omul afacerea lui.

Nu ai văzut când l-a pus pe Rednic a venit în cap, s-a distrus. După abia a redresat echipa. Gică are o echipă pe care numai el poate să o țină sus. Aia nu e o echipă de mare valoare.

Dacă vine un antrenor acolo se duc pe locul 9. (n.r. Hagi selecționer și antrenor la Farul) Da, să facă așa. Eu sunt de acord”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată anterior.

În momentul de față, România se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Pe primul loc este Elveția, cu 11 puncte. Pe poziția secundă „tricolorii” au 9 puncte, în timp ce Israel, locul al 3-lea, are 8 puncte. Locurile 4 și 5 sunt ocupate de Belarus și Kosovo, fiecare cu câte 4 puncte, în timp ce ultima poziție este ocupată de Andorra, cu doar 1 punct.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat Vezi toate știrile
Citește și