Închide meniul

Gigi Becali, reacție categorică după ce Edi Iordănescu a acceptat să fie selecționerul României: „Ce treabă am eu cu el? Nu l-am împins să plece”. Mesaj dur pentru oficialii FRF: „E dictatură!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2022, 23:59

Gigi Becali, reacție categorică după ce Edi Iordănescu a acceptat să fie selecționerul României: „Ce treabă am eu cu el? Nu l-am împins să plece. Mesaj dur pentru oficialii FRF: „E dictatură!

Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa lui Răzvan Burleanu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu a plecat cu scandal de la vicecampioana României, fără a mai primi clauza de reziliere uriașă pe care o avea. La finalul derby-ului FCSB – CFR Cluj, scor 3-3, Gigi Becali a ținut să asigure din nou că nu este vinovat pentru faptul că tehnicianul de 43 de ani și-a dat demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „Edi Iordănescu este un antrenor bun, a făcut treabă la FCSB”

Nu l-am împins să plece. De ce să rămână supărat? Eu nu mai pot să fiu certat. Chiar dacă mă înjuri. Ce treabă am eu cu echipa națională și selecționerul, nu mai am treabă. Nu mai vreau! Edi e un antrenor bun, zic eu, un antrenor care cunoaște, a făcut treabă la noi„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Finanțatorul roș-albaștrilor nu îi iartă însă pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Este dezamăgit că nu a fost întrebat și el ce antrenor ar trebui adus la conducerea naționalei României, în locul lui Mirel Rădoi.

Cât timp e conducerea asta la FRF, nu mă mai interesează echipa națională. Nu mă interesează, să facă ce vor. Ei comandă, ei bagă comisii. O dictatură de asta… să facă ce vor. Eu îmi văd de treaba mea„, a spus patronul lui FCSB.

FRF a purtat negocieri cu antrenori precum Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Dan Petrescu și Ladislau Boloni, dar în cele din urmă s-a ajuns la un acord cu Edi Iordănescu.

Reclamă

Edi Iordănescu, prima reacție după negocierile cu FRF

După mai multe runde de negocieri, Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu au bătut palma. Actele vor fi parafate marți.

Încă nu am semnat, nu vă pot spune nimic concret. Am făcut pași importanți, sunt perspective foarte mari să se materializeze. Poziția Federației este cea mai importantă în acest moment, dar să va spune mai multe Mihai Stoichiță. Eu îmi doresc, ei își doresc, deci probabil ne înțelegem foarte curând”, a transmis Edi Iordănescu.

Marți semnează! În principiu s-au pus la punct toate treburile, iar marţi ar trebui să terminăm cu totul. Lucrurile vor fi limpezi când voi vedea contractul semnat şi ştampilat. Am şi alte treburi, nu să stau doar cu discuţii şi negoceri. Sunt şi alte lucruri de făcut. Pe 27 noiembrie a început totul, atunci cu Gică Hagi. Nu ştiu dacă a cerut Edi o clauză anti-eu, că eu nu am participat la discuţii. Eu spun că marţi se va finaliza totul. Oricare dintre cei de până acum erau buni ca selecţioneri.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele a fost în contact cu toţi cei de pe listă. Nu mai are sens să discutăm acum ce nu a mers cu Boloni. Obiectivul este calificarea la EURO. Cred că dacă reuşim calificarea la EURO se va prelungi automat contractul şi pentru Mondiale”, a fost anunțul făcut de Mihai Stoichiță.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și