Închide meniul

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României. Atac direct la Edi Iordănescu şi la doi jucători!

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2023, 12:37

Reclamă
Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României. Atac direct la Edi Iordănescu şi la doi jucători!

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României şi a lansat un atac direct la Edi Iordănescu. L-a arătat cu degetul pe selecţioner la o zi după ce tricolorii au remizat cu Israel, scor 1-1, în preliminariile pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului a răbufnit la adresa fostului său antrenor de la echipă. Nu îşi explică pe ce post l-a folosit pe Florinel Coman.

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României

Mai bine îi spuneți lui Burleanu și Federației… luați antrenorii și duceții pe afară să mai ia niște lecții de antrenamente și cum trebuie să pună jucătorii pe teren să primească pasul. Asta e impresia mea. Dacă noi nu ne mișcăm, nu primim mingea, stăm în jumătatea noastră.

Cu ce începeam? Ai cel mai bun închizător din toate timpurile, care este Şut. Păi dacă nu îl vezi, nu ştii. Nu eşti bun antrenor, lasă pe altul. Păi era Piţurcă şi n-o să-l laud pe Piţurcă acum. Că nu sunt în relaţii bune.

Dar el făcea ce făcea, cum făcea, îi îmbârliga şi juca fotbal de la egal la egal la echipa naţională. Cu echipe mari. Aseară a fost fotbal? A fost o singură echipă care a jucat fotbal.

Reclamă

Ori suntem prea proști, nu avem valoare, dar eu nu cred asta. Ori antrenorii nu știu, ori sunt prea fricoși. Dacă le spui jucătorilor să nu depășim jumătatea terenului să jucăm 4-5-1, ăia joacă 4-5-1 și stau acolo în propria jumătate.

Și vine Coman să se apere, păi ce să mai facă Coman dacă îl joci fundaș stânga. El de unde să mai aibă putere să dea goluri. Păi joacă, mă, fotbal, cum a zis Stanciu. Stanciu a zis, el a zis, a zis că avem agresivitate, suntem și puternici avem și forță, așa a zis el”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Patronul vicecampioanei României a dat de pământ şi cu doi titulari din România – Israel. Răzvan Marin şi Marius Marin au intrat în colimatorul patronului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Dar atunci ce? Trebuie să mai jucăm și fotbal. Păi dacă ai și agresivitate și forță și valoare, cine te oprește să joci fotbal? Atunci antrenorul te ține să nu joci fotbal. Avem agresivitate, avem valoare, trebuie să jucăm fotbal. Ne pune să ne apărăm când jucăm cu 50.000 de spectatori.

Eu tre să spun ce gândesc că d-aia m-ai sunat, nu vreau să supăr pe nimeni, dar părerea o să mi-o zic. Djokovic nu a jucat, dacă de la televizor eu văd că numele lui nu se pronunța deloc, se ascunde de joc. Păi dacă nu s-a pronunțat Marin. Erau doi de Marin și eu nu auzeam Marin.

Erau doi în teren, dar eu nu îl auzeam pe Marin. Cum să fie doi in teren și tu să nu auzi de Marin. Păi erau doi de Marin și eu nu am auzit Marin. Dacă nu am auzit, înseamnă că nu a trecut mingea pe la el. Dacă nu trece mingea pe la tine, stai acasă. Tu nu te duci să cauți mingea, tu te ascunzi de minge că îți e frică. Dacă îți e frică stai acasă.

Eu îl respect pe tatăl lui Marin că a jucat la mine. Și copilul e bun jucător, dar nu mai e bun. Gata, dacă mingea nu trece pe la el nu e bun. Celălalt Marin nu e bun, că nu trece mingea pe la el, el e mijlocaș. Dacă mingea nu trece pe la tine trebuie să o iei tu, că d-aia ești mijlocaș”, a mai spus Gigi Becali.

România a terminat la egalitate cu Israel, scor 1-1, în preliminariile Euro-2024

Reprezentativa României a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au 9 puncte, înregistrând până acum două victorii şi trei remize.

Tricolorii au început meciul de pe Arena Naţională cu şansa ratată de Răzvan Marin, lovitură de cap în minutul 5, iar oaspeţii au replicat prin Manor Solomon, în minutul 8. Andrei Burcă a reluat şi el balonul, cu o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 21, pentru ca în minutul 27 Florinel Coman să trimită lung, pentru Alibec, acesta i-a pasat lui Stanciu, care a şutat, mingea l-a lovit pe Glazer în piept, iar Alibec – care a urmărit faza – a deschis scorul. Israelienii au venit în atac şi au încercat poarta lui Moldovan prin Lavi şi Dor Peretz, dar la pauză România a intrat în avantaj, 1-0.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, la un şut al lui Gloukh la colţul lung. Israelienii au controlat partida, în continuare. Gloukh a trimis în bară, în minutul 76, după ce a făcut ce a vrut cu apărarea tricoloră. Trei minute mai târziu Stanciu l-a lansat pe George Puşcaş, care a şutat prost, din careu, trimiţând peste poartă. În minutul 89 Horaţiu Moldovan a intervenit excelent la şutul lui Solomon, tricolorii nu au existat pe finalul de meci şi întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Reclamă

În clasamentul grupei I conduce Elveţia – cu 11 puncte, urmată pe locul secund de România (9 puncte). Pe locul al treilea este Israel (8 puncte), urmată, în ordine, de Belarus (4 puncte), Kosovo (4 puncte) şi Andorra (2 puncte).

ROMÂNIA: H. Moldovan – Sorescu (Moruţan 56), C. Manea, A. Burcă, Drăguşin, Bancu – M. Marin (Olaru 64), R. Marin, N. Stanciu (Cicâldău 87) – Fl. Coman (Mihăilă 56), Alibec (Puşcaş 64). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

ISRAEL: Glazer – Dasa, Miguel Vitor, Goldberg (Lemkin 77), Revivo – Dor Peretz (Abu Fani 72), Lavi, Gloukh – Jehezkel (Kanichowsky 72), Turgeman (Weissman 62), M. Solomon. SELECŢIONER: Alon Hazan

Cartonaşe galbene: M. Marin 56, Drăguşin 61, Puşcaş 85 / Kanichowsky 89

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și