Închide meniul

Giovanni Becali a dezvăluit numele singurului român remarcat de scouteri la EURO U21 2023: „Ceilalţi, restanţieri!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2023, 10:36

Reclamă
Giovanni Becali a dezvăluit numele singurului român remarcat de scouteri la EURO U21 2023: „Ceilalţi, restanţieri!

Giovanni Becali a dezvăluit numele singurului român remarcat de scouteri la EURO U21 2023

Giovanni Becali l-a felicitat pe Ştefan Târnovanu / Hepta

Giovanni Becali a dezvăluit cine este singurul jucător român remarcat de scouteri la EURO U21 2023. Micii tricolori s-au făcut de ruşine la turneul final găzduit chiar de România şi au încheiat competiţia fără victorie şi fără gol marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a fost desemnat omul meciului în Croaţia U21 – România U21, scor 0-0, şi a fost lăudat de agentul FIFA. Portarul de la FCSB ar fi fost singurul tricolor care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Giovanni Becali a pronunţat numele singurului român remarcat de scouteri la EURO U21 2023

Târnovanu a avut parade de senzaţii la EURO U21 şi a ajutat naţionala pregătită de Emil Săndoi să nu încheie, fără punct, grupa B.

Am avut foarte mulți oaspeți interesanți și bine înfipți în fotbalul care contează. De la Arsenal, Juventus, Fiorentina, dar și cluburi importante din Franța, Germania sau Spania. Nici nu am mers la meciuri, i-am lăsat pe ei să se simtă confortabil în loja din Ghencea.

Nu am fost la meciuri și mai bine că nu am fost… România chiar a arătat rău de nu îmi venea să cred. Pur și simplu mi-a fost rușine! Când ne prezentăm așa, mai bine bagi capul între umeri și nu mai ieși din casă! Ceea ce am și făcut.

Reclamă

Dacă ar fi să căutăm un lucru bun în cele trei meciuri ale naționalei, l-am putea găsi doar în prestațiile portarului nostru din partidele contra Ucrainei și Croației. Mi-au plăcut foarte mult intervențiile lui Târnovanu. Se vede calitatea și siguranța de sine. A crescut foarte mult, poate să fie un transfer foarte important în viitor.

Deci cred că doar Târnovanu a fost pe plus. Ceilalți, restanțieri! Nici nu are rost să dau nume, pentru că se știu ei ce viteji sunt în liga noastră, ce pretenții de milioane au și ce transferuri visează și uitați-vă cum s-au prezentat în momentul zero. Erau în vitrina fotbalului, să-i vadă toată Europa, și toată vitrina s-a făcut cioburi„, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Ştefan Târnovanu a fost omul meciului împotriva Croaţiei U21. Defensiva lui Săndoi a avut mari probleme în minutul 37, când croaţii au plecat pe contraatac cu 6 jucători. Baturina şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului şi l-a pus la grea încercare pe portarul numărul 1 de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Târnovanu a respins cu dificultate în faţă, iar mingea a ajuns la Beljo. Acesta a şutat la colţul scurt, dar goalkeeperul României a intervenit din nou spectaculos. Balonul nu a părăsit careul echipei nostre. Vidovic a ajuns la finalizare, dar a trimis în transversală din poziţie ideală. Târnovanu era de această dată „bătut”, dar a avut şansă.

Portarul FCSB-ului a impresionat şi împotriva Ucrainei U21, când a avut cinci parade impresionante. A fost învins atunci de autogolul lui Victor Dican.

Ştefan Târnovanu a fost degeaba „eroul” României U21: „Suntem departe!”

Ştefan Târnovanu a fost degeaba „eroul” României U21 împotriva Croaţiei U21, la Campionatul European. Chiar dacă a avut parade de senzaţie, micii tricolori au încheiat turneul final fără victorie şi fără gol marcat. Portarul de la FCSB nu s-a putut bucura pentru evoluţia impresionantă din Ghencea.

Pe plan personal, cu siguranţă sunt fericit. Mă bucur că nu am reuşit să iau gol. Pe final este trist că părăsim competiţia cu un singur punct. Cu echipa aş fi vrut să facem mai mult, e cam puţin pentru ce speram noi.

Poate frica, nivelul campionatului. Cred că am fost depăşiţi total în primele două meciuri. Suntem departe de ce ar trebui să fim în acest moment. Asta simt eu!

De ce să simt rău că s-a calificat Georgia, bravo lor. Au jucat cu 50.000 de oameni în tribună. Să se ducă cât mai departe. Presiune e la fiecare meci.

Ţinem cont că nu am marcat, am luat un singur punct, e un eşec. Ţinând cont de nivelul acesta, putem spune că e un câştig. Dacă vor să mă caute, să mă caute, ştiu unde mă găsesc. Anglia (n.r. campionatul în care şi-ar dori să ajungă)„, a declarat Ştefan Târnovanu pentru tvr.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și