Închide meniul

Greşeala făcută de Mirel Rădoi: „Trebuia să aștepte finalul campaniei”. Mircea Lucescu, sfaturi pentru actualul selecţioner

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 18:13

Greşeala făcută de Mirel Rădoi: „Trebuia să aștepte finalul campaniei. Mircea Lucescu, sfaturi pentru actualul selecţioner

Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la naţională după finalul acestor preliminarii. Declaraţia a fost făcută după România – Armenia 1-0 şi a uimit pe toată lumea. Şi Mircea Lucescu îl critică pe actualul selecţioner pentru decizia luată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greşeala făcută de Mirel Rădoi

România e pe 2 în grupă, cu mari şanse de a merge în barajele pentru Mondiale, dar Mirel Rădoi nu mai vrea să continue pe banca tehnică. Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a lăudat prestațiile și progresul arătat de România la ultimele meciuri, dar nu e de acord cu Mirel Rădoi, care a anunțat că vrea să plece.

„Echipa merge mai bine, iar asta se vede din joc, din rezultate, din organizare. Sunt lucruri pe care le-a reglat față de anumite erori făcute la începutul mandatului, când, de exemplu, opera anumite schimbări care nu se justificau.

A crescut însă odată cu grupul, iar acum e clar că-și justifică prezența pe banca reprezentativei. În meseria asta trebuie să ai un echilibru, să știi când să iei sau nu o anumită decizie, să lași deoparte orgoliul, pentru că treci prin momente faste sau mai puțin fericite. Să se gândească mai bine cu plecarea! Trebuie să ai pielea tăbăcită ca selecționer.

Îi sugerez să citească felul în care eram masacrat în presă de Păunescu, de Fănuș Neagu, de Băieșu sau Dan Claudiu Tănăsescu. Până și când câștigam spuneau doar că am avut noroc, fiindcă am făcut în scăldătoare la botez”, a spus Mircea Lucescu, conform playsport.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu nu mai vrea să fie selecţioner

Mai mult, Mircea Lucescu şi-a adus aminte ce probleme a întâmpinat fiul său, Răzvan Lucescu, atunci când a fost selecţioner şi a mai anunţat încă o dată că nici nu se gândeşte să revină pe banca naţionalei.

„Aduceți-vă aminte și ce atacuri a suferit Răzvan în finalul mandatului său, când conducătorii de cluburi erau nemulțumiți că nu convoca ce jucători ar fi dorit ei. Asta-i viața de selecționer! Toți am trecut prin asta. Iar la Rădoi mi se pare că au fost, totuși, critici rostite civilizat, nu agresive sau la persoană, cum am pățit și eu, și Răzvan.

Terminați, măi, copii, cu astea! Am mai spus-o că nici nu se pune problema. Să nu înțeleagă cineva că mă interesează acum postul de selecționer al României. Am spus toate aceste lucruri doar din postura unui om cu experiență, cu speranța că Mirel se va răzgândi, totuși, pentru că a făcut o muncă bună la lot”, a mai spus antrenorul lui Dinamo Kiev, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și