Închide meniul

Strategia câştigătoare a lui Mirel Rădoi! Motivul pentru care ar fi anunţat despărţirea de naţionala României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 9:32

Strategia câştigătoare a lui Mirel Rădoi! Motivul pentru care ar fi anunţat despărţirea de naţionala României

Strategia câştigătoare a lui Mirel Rădoi! Motivul pentru care ar fi anunţat despărţirea de naţionala României

Profimediaimages

Mihai Stoichiţă a fost surprins total de anunţul lui Rădoi, dar dezvăluie că tactica selecţionerului ar fi să îi capaciteze la maximum pe tricolori pentru meciurile cu Islanda şi Liechtenstein. Două victorii ne duc automat la baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a anunţat plecarea de la naţionala României. „Poate e un joc psihologic”

„Mirel va avea o întâlnire cu președintele, cu mine și vom pune la punct anumite lucruri. Orice lucru se poate întoarce. Eu cred că va reveni la sentimente mai bune și va continua la echipa națională.

Trebuie să ne lăsați să vorbească președintele cu el, să vorbesc și eu cu el. Poate e un joc psihologic pe care îl face Mirel. E foarte important ca Mirel să-i capaciteze ca până acum.

Poate jocurile au avut această diferență de agresivitate, de determinare, de dorință de a juca în România. Eu cred că putem să-l întoarcem pe Mirel, asta e dorința Federației”, a spus Stoichiță, citat de digisport.ro.

Variantele de înlocuitori pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a șocat pe toată lumea in momentul în care și-a anunțat demisia. Gică Hagi și Cosmin Olăroiu sunt principalele variante pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. Din câte se pare, o altă variantă, luată în calcul de FRF, ar fi și contactarea lui Victor Pițurcă. O soluție la îndemână pentru Federație ar fi și Adrian Mutu.

Reclamă

E greu de crezut însă că șefii fotbalului vor risca cu „Briliantul”. Din informațiile AS.ro, se va merge pe mâna unui tehnician cu experiență pentru a forța calificarea la Mondialul din Qatar, care se va juca în 2022.

Rădoi, atacat dur Cornel Dinu

„Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj. El și-a făcut damblaua și, după ce a preluat și a speculat munca de la tineret a lui Daniel Isăilă, și-a făcut damblaua și a devenit selecționer. În același timp a fost și un executant la mâna lui Stoichiță.

Acum joacă la două capete. Unul este șantajul, celălalt, simplu, din sfera: mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul. Și-a trecut naționala în CV și noi i-am admirat slimul… de minte și de haine, uleiul și Bentley-ul„, a declarat Cornel Dinu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și