Închide meniul
EXCLUSIV

Hai, România! În fiecare zi! Naționala intră în era Edi Iordănescu. Ce sisteme de joc pregătește selecționerul

Reclamă

Publicat: 24 martie 2022, 9:30

Hai, România! În fiecare zi! Naționala intră în era Edi Iordănescu. Ce sisteme de joc pregătește selecționerul

Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu, în timpul unui conferințe

Mihai Stoichiţă are încredere în naţionala lui Edi Iordănescu | Hepta

Hai, România! În fiecare zi! Pentru că doar așa putem să reușim – a fost mesajul transmis de Edi Iordănescu, înaintea debutului pe banca echipei naționale. Selecționerul vrea să ducă naționala într-o nouă eră și intră în horă cu două amicale. România va juca împotriva Greciei, pe Ghencea, și contra celor din Israel, în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu pregătește două sisteme de joc pentru mandatul său. Noul selecționer vrea ca naționala să evolueze în 4-3-3 sau 4-2-3-1. Fiul lui Anghel Iordănescu va testa cele două module de joc în meciurile amicale cu Grecia și Israel.

Edi Iordănescu, în faţa debutului la naţionala României

Edi Iordănescu este hotărât să schimbe fața echipei naționale. Noul selecționer va pune accentul pe rezultate.

După secetă vine belșug. A fost o perioadă de secetă, în ceea ce privește calificările. Acum ar trebui să intrăm într-o altă perioadă, de belșug, cu calificări. Eu cred că avem potențialul ăsta. Să dea Dumnezeu să se întâmple așa„, a spus Edi Iordănescu la AS.ro.

Hai, România! În fiecare zi!

Hai, România! În fiecare zi! Pentru că doar așa putem să reușim! Hai, România! Hai să fim împreună!”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu pentru români, într-un interviu acordat pentru AntenaSport.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă 4 / 0/3
  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • Începând din iunie, meciurile României se văd la Antena 1
  • Edi Iordănescu vrea să ducă naționala într-o nouă eră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și