Închide meniul

Helmut Duckadam, mesaj pentru un „tricolor” înainte de România – Elveţia: „Sper să nu creadă că am ceva cu el”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 noiembrie 2023, 20:17

Reclamă
Helmut Duckadam, mesaj pentru un „tricolor înainte de România – Elveţia: „Sper să nu creadă că am ceva cu el

Helmut Duckadam, mesaj pentru un "tricolor" înainte de România - Elveţia

Helmut Duckadam / captura AntenaSport

Helmut Duckadam a transmis un mesaj pentru un „tricolor” înainte de România – Elveţia. Duckadam l-a avertizat pe Horaţiu Moldovan, titularul postului de portar al naţionalei, să nu mai facă greşeli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eroul de la Sevilla” a glumit că Moldovan ar trebui să îi dea un sfert de primă lui Radu Drăguşin fiindcă l-a salvat cu Israel.

Helmut Duckadam, mesaj pentru un „tricolor” înainte de România – Elveţia: „Sper să nu creadă că am ceva cu el”

Sigur că portarul are o mare importanță în această seară. L-am mai criticat, sper să nu creadă Moldovan că am ceva cu el, îmi place, chiar și-a făcut treaba foarte bine, dar a comis o greșeală la meciul cu Israel care ne putea costa.

Era 1-0, a dat pasă la adversar și Drăgușin l-a salvat. Trebuie să îi dea o masă sau cel puțin un sfert de primă lui Drăgușin. Dacă făceau israelienii 2-0, era greu. A riscat Drăgușin, dar nu avea ce să facă.

Să nu mai facă greșeli, e un portar bun care și-a adus aportul la această calificare și e păcat. Nu cred că Edi Iordănescu i-a cerut așa ceva (n.r.: să iasă cu mingea la picior). O dai în out acolo, nu cred că cineva cere treaba asta”, a declarat Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

Reclamă

Horaţiu Moldovan, aproape de transferul carierei! Şefii Rapidului au făcut anunţul chiar înainte de România – Elveţia

Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de transferul carierei. Titularul naţionalei României are zilele numărate în tricoul Rapidului. Şefii grupării din Giuleşti au făcut anunţul chiar înainte de meciul România – Elveţia, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Victor Angelescu a recunoscut că se teme că portarul în vârstă de 26 de ani, care a stat între buturile Rapidului în toate meciurile din această ediţie de campionat, va pleca încă din această iarnă.

Moldovan mai are contract cu giuleştenii până în 2025, dar are o clauză de reziliere de 800.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Da, așa este (n.r. dacă ar putea Rapid să primească o ofertă de nerefuzat). E singurul despre care putem spune că avem o frică să îl pierdem în iarnă. Dar eu sper să nu și să plece după ce devenim campioni.

Are o clauză de reziliere și nu vreau să zic mai mult că mi-e frică. Dacă îi va fi plătită și va vrea să plece va trebui să îl lăsăm. Dar cred că este singurul dintre titulari în afara de Borza, care are o clauză mult mai mare, la care mi-e frică că s-ar putea să plece în iarnă.

Aș vrea să plece, dar după ce luăm titlul sau cupa și ne realizăm obiectivele în acest sezon. E o clauză pe care cei de afară ar putea să o plătească. Contractul e prelungit, dar clauza de reziliere e clauză de reziliere. Adică nu contează că noi avem contract cu el pe o perioadă mai lungă”, a declarat Victor Angelescu la fanatik.ro.

Potrivit Transfermarkt, Moldovan are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro. Goalkeeperul Rapidului a devenit titular de drept la naţionala României şi i-a lăsat pe bancă pe Ionuţ Radu şi Florin Niţă.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și