Închide meniul

Horaţiu Moldovan, aproape de transferul carierei! Şefii Rapidului au făcut anunţul chiar înainte de România – Elveţia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2023, 19:55

Horaţiu Moldovan, aproape de transferul carierei! Şefii Rapidului au făcut anunţul chiar înainte de România – Elveţia

Horaţiu Moldovan, aproape de transferul carierei

Horaţiu Moldovan şi Nicolae Stanciu, în timpul unui meci al României / Profimediaimages

Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de transferul carierei. Titularul naţionalei României are zilele numărate în tricoul Rapidului. Şefii grupării din Giuleşti au făcut anunţul chiar înainte de meciul România – Elveţia, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a recunoscut că se teme că portarul în vârstă de 26 de ani, care a stat între buturile Rapidului în toate meciurile din această ediţie de campionat, va pleca încă din această iarnă.

Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de transferul carierei

Moldovan mai are contract cu giuleştenii până în 2025, dar are o clauză de reziliere de 800.000 de euro.

Da, așa este (n.r. dacă ar putea Rapid să primească o ofertă de nerefuzat). E singurul despre care putem spune că avem o frică să îl pierdem în iarnă. Dar eu sper să nu și să plece după ce devenim campioni.

Are o clauză de reziliere și nu vreau să zic mai mult că mi-e frică. Dacă îi va fi plătită și va vrea să plece va trebui să îl lăsăm. Dar cred că este singurul dintre titulari în afara de Borza, care are o clauză mult mai mare, la care mi-e frică că s-ar putea să plece în iarnă.

Reclamă

Aș vrea să plece, dar după ce luăm titlul sau cupa și ne realizăm obiectivele în acest sezon. E o clauză pe care cei de afară ar putea să o plătească. Contractul e prelungit, dar clauza de reziliere e clauză de reziliere. Adică nu contează că noi avem contract cu el pe o perioadă mai lungă„, a declarat Victor Angelescu la fanatik.ro.

Potrivit Transfermarkt, Moldovan are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro. Goalkeeperul Rapidului a devenit titular de drept la naţionala României şi i-a lăsat pe bancă pe Ionuţ Radu şi Florin Niţă.

Horaţiu Moldovan, portarul de la Rapid, poate prinde un transfer de vis

Şi Florin Prunea este convins că Horaţiu Moldovan poate prinde un transfer de vis. Fostul internaţional a avut doar cuvinte de laudă la adresa goalkeeper-ului giuleştenilor, despre care susţine că este portarul numărul 1 al naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. ești mulțumit de el?) Foarte mulțumit! El și-a câștigat pe drept tricoul echipei naționale la început și după aceea cel de titular. Toată lumea mă întreabă, chiar și azi m-a sunat cineva: «Domn’e, dar crezi că se impune schimbarea lui Horațiu Moldovan?». Asta nu e o întrebare serioasă din punctul meu de vedere. Eu cred că este portarul numărul 1 în momentul de față, este într-o formă foarte bună și chiar dacă nu e un portar cu multe jocuri la echipa națională a dovedit în aceste preliminarii că e într-o creștere fantastică.

Eu nu știu cât îl mai poate ține Rapid, sincer. Are și o clauză de reziliere, din câte știu, destul de mică. Eu cred că dacă echipa națională se va califica el va face pasul spre o echipă, la vară… (n.r. eventual și dacă face un turneul final bun la începutul verii…) Va avea o echipă de top! Rapid trebuie să își caute portar, pentru că îl va pierde. Îl va vinde, cred, foarte repede”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și